Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ: ΟΜΙΛΙΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Erasmus plus - ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΚΤΕΛ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ




Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι

Την Πέμπτη 13/11 συνεδρίασε το Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου με τα εξής θέματα:

1. Ύστερα από αίτημα συναδέλφων, διοργανώνουμε την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου στις 5.30μμ στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας, ενημερωτική ομιλία που αφορά στα προγράμματα Erasmus plus. Ομιλητές της εκδήλωσης είναι οι συνάδελφοι Γκουτζέρης Θεόδωρος και Γερακοπούλου Όλγα τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους.

2. Πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τον πρόεδρο των ΚΤΕΛ του ν. Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, με σκοπό να εξασφαλίσουμε έκπτωση στα εισιτήρια των εκπαιδευτικών που είναι μέλη της Β΄ ΕΛΜΕ. Παρακαλούμε όσους επιθυμούν να χρησιμοποιούν λεωφορείο για την καθημερινή τους μετακίνηση στα σχολεία της περιοχής μας, να επικοινωνήσουν με την πρόεδρο της Β΄ ΕΛΜΕ Γιαννάτου Κική (6945811325), προκειμένου να προχωρήσουμε τη διαδικασία.

3. Καλούμε όλους τους αναπληρωτές που εργάζονται στα σχολεία της περιοχής ευθύνης της Β΄ ΕΛΜΕ σε συνάντηση συντονισμού, την Τετάρτη 26/11 στις 5.30μμ στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας (Αγ. Θεοδώρων 89). Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη προκειμένου να συζητήσουμε εφ΄ όλης της ύλης, να προτείνουμε και να συναποφασίσουμε τον τρόπο που θα δράσουμε το προσεχές διάστημα.

4. Καλούμε για ακόμη μία φορά τους Διευθυντές των σχολείων, να μην υπογράψουν τη δήλωση υποταγής στην αξιολόγηση ενημερώνοντας τη σχετική πλατφόρμα του ΙΕΠ, να συμπαραταχθούν με τον κλάδο και να δηλώσουν συμμετοχή στην απεργία-αποχή των ΟΛΜΕ-ΑΔΕΔΥ από όλες τις αξιολογικές διαδικασίες! (http://olme-attik.att.sch.gr/new/?p=8440)

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                                      Ο Γ.  Γραμματέας

Γιαννάτου Κική                                                      Κωτούλας Τάσος

 




Δεν υπάρχουν σχόλια: