Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ - ΕΚΛΟΓΕΣ

                                                                               Ορεστιάδα 2 - 12 - 2014

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 20
     


Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι:

Τη Δευτέρα 01/12/14 πραγματοποιήθηκε Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου με τα ακόλουθα θέματα:

1.  Το Δ.Σ. διοργανώνει σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Υγείας του ν. Έβρου σεμινάρια πρώτων βοηθειών για τους εκπαιδευτικούς της Β΄ ΕΛΜΕ σε Ορεστιάδα και Διδυμότειχο. Προκειμένου να οργανωθούν τα τμήματα, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στέλνοντας mail στο b.elme.evrou@gmail.com ή επικοινωνώντας τηλεφωνικά με κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ. μέχρι και την Παρασκευή 05/12. Καλό είναι να μας ενημερώσετε συνολικά ως Σύλλογος Διδασκόντων του κάθε Σχολείου, γράφοντας και την πόλη που επιθυμείτε να τα παρακολουθήσετε. Από τις δηλώσεις των συναδέλφων θα εξαρτηθεί το πλήθος των τμημάτων (κάθε τμήμα 15 περίπου επιμορφούμενοι καθηγητές), καθώς και το πρόγραμμα του σεμιναρίου.

2.  Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου, θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στο 2ο ΓΕ.Λ Ορεστιάδας.
  • Η ημέρα εκείνη είναι συνδικαλιστική αργία προκειμένου να συμμετάσχουμε στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί 10.30πμ – 1μμ.
  • Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί 1μμ-6μμ
  • Κατάθεση ψηφοδελτίων μέχρι τη Δευτέρα 15/12 στις 16.30 στα γραφεία της Β΄ ΕΛΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας. Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, εκτός των μονίμων εκπ/κών σε σχολεία της περιοχής μας, έχουν: εκπαιδευτικοί που είναι σε διαθεσιμότητα, οι αναπληρωτές, οι ωρομίσθιοι, οι αποσπασμένοι από άλλο ΠΥΣΔΕ, οι αποσπασμένοι σε υπηρεσίες εκτός Β/θμιας Εκπ/σης καθώς και όσοι έχουν διατεθεί στην Α/θμια Εκπ/ση.
3. Με το Δ.Σ. συναντήθηκαν εκπρόσωποι της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» στον Δήμο Ορεστιάδας και μας ενημέρωσαν για τις προτάσεις που κατέθεσαν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, σχετικά με την αναγκαιότητα λήψης μέτρων στήριξης ευπαθών ομάδων της περιοχής μας.

Το Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ θεωρεί χρέος του να συμμετάσχει σε κάθε συζήτηση προς αυτήν την κατεύθυνση και να συνεργαστεί με όλους τους τοπικούς φορείς στην υλοποίηση δράσεων με στόχο την οικονομική «ανακούφιση» συμπολιτών και μαθητών μας που το έχουν ανάγκη.


Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος                                                                      Ο Γ. Γραμματέας
Γιαννάτου Κική                                                                  Κωτούλας Τάσος




Δεν υπάρχουν σχόλια: