Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ: ΕΚΛΟΓΕΣ-ΑΠΕΡΓΙΑ-ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ-ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΠΑ.Λ

 Ορεστιάδα  09 - 11 - 2015


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ No 18

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι
Τη Δευτέρα 09/11 συνεδρίασε το Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου όπου συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

1.  Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 2 Δεκέμβρη 2015.

2.  Καλούμε όλα τα μέλη της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου στην απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία της Ν. Ορεστιάδας την Πέμπτη 12 Νοέμβρη ημέρα γενικής απεργίας στις 10:30 π.μ. Επισυνάπτουμε σχετική ανακοίνωση.

3.  Η Β ΕΛΜΕ Έβρου σε συνεργασία με το σχολικό σύμβουλο κ. Ζαφειριάδη Κυριάκο και το ΠΕΚ Αλεξανδρούπολης διοργανώνουν επιμορφωτική δραστηριότητα στο 1ο ΕΠΑ.Λ Ορεστιάδας τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου. Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούμε να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 17 Νοέμβρη 2015 στις 3μμ, αποστέλλοντας αίτηση συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@grde.evr.sch.gr. Επισυνάπτουμε αναλυτικό έγγραφο.

4.  Προγραμματίστηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Θα σταλεί στα σχολεία αναλυτικά το πρόγραμμα.

5.  Σχετικά με το ενδεχόμενο περικοπής λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων στα ΕΠΑ.Λ της περιοχής μας, δηλώνουμε ότι θα προβούμε σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να αποτρέψουμε μία τέτοια εξέλιξη! Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε κάθε απόπειρα συγχώνευσης-κατάργησης τμήματος ή σχολικής μονάδας και θα δώσουμε αγώνα, όπως κάναμε και στο παρελθόν, για να κρατήσουμε τα σχολεία μας ανοιχτά!    
Το επόμενο διοικητικό συμβούλιο της Β ΕΛΜΕ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                Η Γ. Γραμματέας
Τσολάκης Αντώνης                                                           Γεωργουσίδου Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια: