Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΡΟΥ: ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΑΠΟ 21/06 έως 05/07




ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ Νο 45 (13o για το 2016)

Συνεδρίασε στις 21-06-2016 το ΠΥΣΔΕ Έβρου. Στη συνεδρίαση παρόντες ήταν οι εξής:

Α/Α

1.
Αποστολακούδης Στέργιος, ΠΕ 18.02, Δ/ντής Β/θμιας Εκπ/σεως Έβρου, Πρόεδρος
2.
Μουρτσινούδη Βάια, ΠΕ02, Αντιπρόεδρος
3.
Πολίτης Γεώργιος, ΠΕ17.07, στη θέση της Χαραλαμπίδου Ευφροσύνης, ΠΕ19, η οποία απουσίασε δικαιολογημένα λόγω κωλύματος, μέλος
4.
Μπαλωτή Θεοδώρα, ΠΕ11, αιρετός εκπρόσωπος εκπ/κών Β/θμιας Εκπ/σεως, μέλος
5.
Ταταρίδης Ιωάννης, ΠΕ19, αιρετός εκπρόσωπος εκπ/κών Β/θμιας Εκπ/σεως, μέλος

Τα θέματα της ημερησίας διατάξεως ήταν τα παρακάτω:

1.        Υπολογισμός κενών – πλεονασμάτων για τις γενικές μεταθέσεις, σχ. έτους 2016-2017
2.        Υπολογισμός κενών-πλεονασμάτων ειδικής αγωγής, σχ. έτους 2016-2017
3.        Έγκριση αιτήσεων μετατάξεως εκπ/κών σε θέσεις Ε.ΔΙ.Π.
4.        Εξέταση αιτήσεων εκπ/κών για άδεια ασκήσεως ιδιωτικού έργου
Το Συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή του έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Θέμα 1ο:


Κατατέθηκαν από τον Πρόεδρο οι πίνακες Α, Β και Γ που απεικονίζουν την κατάσταση των σχολικών μονάδων του νομού και καταγράφουν αριθμητικά αποτελέσματα κενών- πλεονασμάτων, κατά Σχολείο, ομάδες Σχολείων και συνολικά ως Δ/νση Έβρου, αντιστοίχως. Οι πίνακες Α συμπληρώθηκαν από τα σχολεία και βάσει αυτών καταρτίστηκαν από τη Δ/νση οι πίνακες Β και Γ. Οι αρχικοί πίνακες είχαν αποσταλεί για παρατηρήσεις στα μέλη του ΠΥΣΔΕ από την προηγούμενη ημέρα. Με βάση τα παραπάνω στοιχεία ο Πρόεδρος πρότεινε αριθμητικά δεδομένα κενών – πλεονασμάτων στον πίνακα Γ <<ως εκτίμηση του ΠΥΣΔΕ>> και κάλεσε τα μέλη του Συμβουλίου να αποφασίσουν σχετικώς.



Στην τοποθέτησή μας αναφέραμε τα εξής:



1) Η διαδικασία με την οποία καλούνται τα Υπηρεσιακά Συμβούλια να υπολογίσουν κενά και πλεονάσματα του εκπαιδευτικού προσωπικού, όπως ζητά η σχετική εγκύκλιος του Υπουργείου, στηρίζεται στο ΠΔ 50/96 το οποίο ορίζει σαφώς άρθρο 4 παρ. 3 ότι οι εισηγήσεις των ΠΥΣΔΕ προς την Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου αποστέλλονται μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου και άρθρο 4 παρ. 1 ότι για την πραγματοποίηση των μεταθέσεων καταρτίζονται μέχρι τις 10 Μαρτίου κάθε σχολικού έτους πίνακες κενών οργανικών θέσεων κατά περιοχή μετάθεσης. Η εγκύκλιος του Υπουργείου έρχεται και πάλι αρκετά καθυστερημένα και όπως συνήθως, ζητά απάντηση σε ελάχιστο χρονικό διάστημα!


2) Η αύξηση του διδακτικού ωραρίου (που εφαρμόστηκε στον υπολογισμό κενών και πλεονασμάτων από το 2013 πριν ψηφιστεί ο σχετικός νόμος(!) ), έχει σαν αποτέλεσμα την πλασματική απεικόνιση κενών - πλεονασμάτων ή και την την εμφάνιση μεγάλου αριθμού πλεονασμάτων. σε αρκετές ειδικότητες. Το πρόβλημα για το προσεχές σχ. έτος οξύνεται με τις πρόσφατες αιφνιδιαστικές αντιεκπαιδευτικές ρυθμίσεις του Υπουργείου Παιδείας (αλλαγές στα ωρολόγια προγράμματα, εξουθενωτικές ρυθμίσεις στα ΕΠΑΛ κ.α. )


3) Για τέταρτη συνεχή χρονιά, σε αρκετά σχολεία οι μαθητές μας υποχρεώνονται να στοιβάζονται σε υπέρογκα τμήματα. Υπενθυμίσαμε ότι πάγια θέση του εκπαιδευτικού κινήματος είναι ότι: o αριθμός των μαθητών στα τμήματα δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 20 για τα τμήματα των Γυμνασίων και της γενικής παιδείας των Λυκείων, τους 15 στις κατευθύνσεις και τους 10 για τα εργαστήρια.


4) Δεν εφαρμόζονται οι παιδαγωγικές ρυθμίσεις μείωσης του αριθμού των μαθητών στα τμήματα που υπάρχουν μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες.


5) Στο τελείωμα της σχολικής χρονιάς η σύνταξη των πινάκων με τα κενά και τα πλεονάσματα δεν είναι μια «αθώα» διαδικασία, αλλά σχετίζεται άμεσα με την εφαρμοζόμενη πολιτική στην εκπαίδευση. Γι’ αυτό και στη συνεδρίαση κατέθεσα την παρακάτω δήλωση:



ΔΗΛΩΣΗ ΑΙΡΕΤΟΥ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΕΒΡΟΥ, ΜΠΑΛΩΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑΣ

Αγώνας για να μην περάσει η νέα αντιεκπαιδευτική επίθεση

Σήμερα 21/6/2016 το ΠΥΣΔΕ ΕΒΡΟΥ καλείται να υπολογίσει κενά και πλεονάσματα, βάσει της εγκυκλίου με αριθμ. πρωτ. 98235/Ε2,15/06/2016 με σοβαρή χρονική καθυστέρηση για άλλη μια χρονιά.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αντί να επαναφέρει το ωράριο μας στα πλαίσια του 2013, ως ελάχιστο μέτρο ανακούφισης των εκπαιδευτικών, συνεχίζει την αντιεκπαιδευτική-μνημονιακή πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων. Ο Υπουργός Παιδείας εμμένει στις καταργήσεις-συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων, στις συμπτύξεις τμημάτων, στην αύξηση του αριθμού των μαθητών ανά τμήμα. Οι νέες αντιεκπαιδευτικές αλλαγές που πρόσφατα επέβαλε, θα οδηγήσουν σε συγχωνεύσεις τμημάτων - τομέων στα ΕΠΑΛ, σε δημιουργία τεχνητών πλεονασμάτων ειδικοτήτων σε Γυμνάσια αλλά και σε Δημοτικά σχολεία, με συνέπεια να οδηγηθούν άμεσα στην ανεργία χιλιάδες συνάδελφοι αναπληρωτές παρότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και στην κινητικότητα μονίμων εκπαιδευτικών για συμπλήρωση ωραρίου.
Τα μέτρα αυτά έχουν σαν στόχο τη συρρίκνωση του αγαθού της δημόσιας δωρεάν παιδείας, το ξεθεμελίωμα των εργασιακών σχέσεων των εκπαιδευτικών και την αντιδραστική αναδιάρθρωση στο χώρο της εκπαίδευσης. Η συνέχιση αυτής της πολιτικής θα βρει τον κλάδο αντιμέτωπο με τεράστια προβλήματα τη νέα χρονιά. Το εκπαιδευτικό κίνημα οφείλει να αντισταθεί στη συνέχιση αυτής της πολιτικής αναπτύσσοντας ενωτικούς και αποτελεσματικούς αγώνες.
Με βάση τα παραπάνω και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Α και Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ, απαιτούμε από το ΠΥΣΔΕ ΕΒΡΟΥ να μην υλοποιήσει την εγκύκλιο και να υπολογίσει τα κενά σύμφωνα με τις αποφάσεις της ΟΛΜΕ (20 μαθητές στα τμήματα γενικής παιδείας, 15 στις κατευθύνσεις και 10 στα εργαστήρια). Σε αντίθετη περίπτωση θα παραστώ στη συνεδρίαση για τον έλεγχο των αριθμητικών στοιχείων, αλλά θα καταψηφίσω τα πρακτικά. Δεν θα συναινέσω στη δημιουργία τεχνητών υπεραριθμιών.

Η κυβερνητική κοροϊδία περισσεύει!! Μόνο ο κοινός αγώνας όλων των εκπαιδευτικών, μόνιμων και αναπληρωτών, όλων των ειδικοτήτων, χωρίς πλαστούς διαχωρισμούς και αντιπαραθέσεις, μαζί με τους γονείς και τους εργαζόμενους, μπορεί να τους εμποδίσει. Σ΄ αυτό το δρόμο συνεχίζουμε.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
Άμεση απόσυρση όλων των αντιεκπαιδευτικών αλλαγών που διαλύουν το Δημόσιο Σχολείο.
Δημόσιο σχολείο που να χωράει όλα τα παιδιά και όλη τη γνώση.
Μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών.
Κανένας αναπληρωτής το Σεπτέμβρη άνεργος.





Κατόπιν σύμφωνα με τα παραπάνω διεκδικήσαμε έκδοση <<απόφασης – εκτίμησης ΠΥΣΔΕ>> που να περιλαμβάνει μηδενικά ( ή ακόμα και αρνητικά όπου είναι εφικτό ) αριθμητικά δεδομένα πλεονασμάτων. έτσι ώστε να μπορέσουν να γίνουν μεταθέσεις, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΚΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. Την πρότασή μας αυτή την υποστηρίξαμε αναλύοντας τα στοιχεία των Σχολείων και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις παραιτήσεις των εκπ/κών. Η πρότασή μας αυτή δεν έγινε δεκτή και για τους λόγους αυτούς,



οι αιρετοί της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΒΡΟΥ

καταψηφίσαμε στο ΠΥΣΔΕ Έβρου τους πίνακες κενών-πλεονασμάτων.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Δημοσιεύσαμε τον πίνακα Γ, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση. Στην τελευταία στήλη του πίνακα καταγράφονται τα κενά-πλεονάσματα σύμφωνα με την απόφαση του ΠΥΣΔΕ. Θα τον βρείτε στο

 


Θέμα 2ο:

Τα στοιχεία αυτά απλώς κοινοποιούνται στο ΠΥΣΔΕ και δεν αποφασίζονται στο Συμβούλιο.

Για τα τμήματα ένταξης: 4 ΠΕ02, 4 ΠΕ03, 2 ΠΕ04

Για ΕΕΕΕΚ: 2 ΠΕ02, 2 ΠΕ03, 1 ΠΕ16

Θέμα 3ο:

Εγκρίθηκε ομόφωνα η αίτηση της συν. Χατζηλεοντιάδου Σοφίας, ΠΕ12.01. Η σχετική διαδικασία γίνεται σύμφωνα με το ν.4386/ τ. Α 83/ 11-05-2016 ( ρυθμίσεις για την έρευνα κ.α. ) άρθρο 33 παρ. 7β., όπου εκτός των άλλων προβλέπεται η έγκριση του αρμοδίου υπηρεσιακού Συμβουλίου στο οποίο υπάγεται ο εκπ/κός.

Θέμα 4ο:

Χορηγήθηκε άδεια στην παρακάτω συνάδελφο (εξ αναβολής από την προηγ. συνεδρίαση): Λαμπρακάκη Μοσχοβία, εκπ/κό ΠΕ06



ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ Νο 46 (14o για το 2016)

Συνεδρίασε στις 05-07-2016 το ΠΥΣΔΕ Έβρου. Στη συνεδρίαση παρόντες ήταν οι εξής:

Α/Α

1.
Αποστολακούδης Στέργιος, ΠΕ 18.02, Δ/ντής Β/θμιας Εκπ/σεως Έβρου, Πρόεδρος
2.
Μουρτσινούδη Βάια, ΠΕ02, Αντιπρόεδρος
3.
Πολίτης Γεώργιος, ΠΕ17.07, στη θέση της Χαραλαμπίδου Ευφροσύνης, ΠΕ19, η οποία απουσίασε δικαιολογημένα λόγω κωλύματος, μέλος
4.
Μπαλωτή Θεοδώρα, ΠΕ11, αιρετός εκπρόσωπος εκπ/κών Β/θμιας Εκπ/σεως, μέλος
5.
Ταταρίδης Ιωάννης, ΠΕ19, αιρετός εκπρόσωπος εκπ/κών Β/θμιας Εκπ/σεως, μέλος

Τα θέματα της ημερησίας διατάξεως ήταν τα παρακάτω:




1. Αναμόρφωση πινάκων κενών και πλεονασμάτων μετά τις μεταθέσεις του έτους 2016 - ρύθμιση τυχόν υπεραριθμιών


2. Εξέταση αιτήσεων εκπ/κών για άδεια ασκήσεως ιδιωτικού έργου με αμοιβή


3. Εξέταση αιτήσεων εκπ/κών για αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακού/διδακτορικού τίτλου σπουδών


4. Αναγνώριση προϋπηρεσίας εκπ/κών


5. Έγκριση αιτήσεων μετατάξεως εκπ/κών σε θέσεις Ε.ΔΙ.Π.


Το Συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή του έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Θέμα 1ο:

Στην αρχή της συνεδριάσεως διανεμήθηκαν στα μέλη του Συμβουλίου πίνακες που περιείχαν την πρόταση του Προέδρου κ. Αποστολακούδη για την ρύθμιση των υπεραριθμιών και το χρονοδιάγραμμα των επομένων υπηρεσιακών διαδικασιών. Επίσης διανεμήθηκαν πίνακες με αριθμητικά δεδομένα (+/-) εκπ/κών (δηλαδή αρ. πλεονασμάτων – κενών) ανά ειδικότητα και ανά Σχολείο, ομαδοποιημένα στις γνωστές ομάδες Σχολείων του Νομού. Τα αριθμητικά δεδομένα αυτά προέκυψαν από την υπηρεσιακή επεξεργασία των στοιχείων των διορθωμένων πινάκων Α των Σχολείων. Δεν παραδόθηκαν στο Συμβούλιο παρ’ ότι ζητήθηκαν τα εξής στοιχεία: 1) οι διορθωμένοι πίνακες Α των Σχολείων με νέα δεδομένα που δεν είναι γνωστά και 2) οι πίνακες με τα αριθμητικά δεδομένα (+/-) ωρών διδασκαλίας ανά ειδικότητα και ανά Σχολείο, με βάση τους οποίους εξάγονται τα κενά-πλεονάσματα. Άρα εξ αρχής υπήρξε στα μέλη του Συμβουλίου η αδυναμία ελέγχου των στοιχείων με βάση τα οποία εξάγονται τα κενά – πλεονάσματα. Απλώς ο Πρόεδρος διάβαζε τα αριθμητικά δεδομένα ωρών. Με βάση λοιπόν τα παραπάνω κλήθηκαν τα μέλη του ΠΥΣΔΕ να διαπιστώσουν την ύπαρξη κενών ή υπεραριθμιών. Ζητήσαμε:


α) Να εκδοθούν ως οργανικά κενά οι θέσεις των εκπ/κών που υπηρετούν με θητεία επί πολλά χρόνια ( Σχ. Σύμβουλοι, Δ/ντές Σχ. κλπ. ).


β) Να μην εκδοθεί καμία υπεραριθμία αν δεν υπάρχει αντίστοιχη οργανική θέση για τοποθέτηση των συναδέλφων.


γ) Γνωρίζοντας τη δύσκολη υπηρεσιακή κατάσταση πολλών εκπ/κών ( χωρίς οργανική θέση επί 15-20 έτη, ιδιαιτέρως σε κάποιες<< πλεονασματικές >> ειδικότητες ) προτείναμε την έκδοση οργανικών κενών ανά δύο σχολεία της ίδιας ή όμορης ομάδας. Ομοίως δεν έγινε δεκτό από τον Πρόεδρο με την αιτιολογία ότι δεν προβλέπεται από το νόμο.


δ) Τέλος προτείναμε να μην εκδοθούν υπεραριθμίες τουλάχιστον στις ειδικότητες που έχουν πολλά <<πλεονάσματα>>.



Πολλές απ’ αυτές τις προτάσεις τις υποβάλλουμε όλα τα προηγούμενα χρόνια, προκειμένου να προστατευθούν οι συνάδελφοί μας.



Τα αιτήματά μας δεν έγιναν δεκτά από τον Πρόεδρο, με την αιτιολογία ότι δεν προβλέπονται από το νόμο. Το (β) αίτημα δεν έγινε δεκτό από τον Πρόεδρο με την αιτιολογία ότι πρέπει να αποτυπωθεί η πραγματική υπηρεσιακή εικόνα κατά ειδικότητα και ανά Σχολείο

Τα αποτελέσματα αυτού του ΠΥΣΔΕ αναρτήθηκαν ως εξής:

1.      Τα στοιχεία κενών - υπεραριθμιών:


2.      Χρονοδιάγραμμα επομένων υπηρεσιακών διαδικασιών


3.      Οι σχετικές ανακοινώσεις της Δ.Δ.Ε. ΈΒΡΟΥ




Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, πριν τη συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ, επεξεργαζόμενοι όλα τα υπηρεσιακά στοιχεία που τέθηκαν στη διάθεσή μας, καταρτίσαμε με δική μας ευθύνη πίνακες κενών – πλεονασμάτων σε ώρες, όλων των Σχολείων, κατανεμημένων στις γνωστές Ομάδες Σχολείων του Νομού μας. Οι πίνακες αυτοί αναρτήθηκαν ως εξής:


1.      ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓ. ΚΕΝΩΝ-ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 9,10,11,12
2.       

3.      ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓ. ΚΕΝΩΝ-ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΟΜΑΔΕΣ 5,6,7,13


4.      ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓ. ΚΕΝΩΝ-ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΟΜΑΔΑ 8


5.      ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓ. ΚΕΝΩΝ-ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΟΜΑΔΑ 1


6.      ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓ. ΚΕΝΩΝ-ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 2,3,4



Επίσης παραθέσαμε τη σχετική νομοθεσία για τις υπεραριθμίες ως εξής:

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΘΕΣΗ. Α ΜΕΡΟΣ-ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΕΣ


Κρίση -τοποθέτηση υπεράριθμων εκπαιδευτικών και η αντίστοιχη νομοθεσία




Μετά από επικοινωνία με τον Δ/ντή της Δ.Δ.Ε. δόθηκε η εξής διευκρίνιση: Όσοι συν. εκπ/κοί που στον κλάδο-ειδικότητα του Σχολείου τους διαπιστώνεται υπεραριθμία και δεν επιθυμούν να κριθούν ως υπεράριθμοι, δεν χρειάζεται να υποβάλουν σχετική δήλωση.

Θέμα 2ο:

Χορηγήθηκαν άδειες στους παρακάτω συναδέλφους:

α) Πάνου Ευαγγελία, εκπ/κό ΠΕ04.01
β) Σγουρόπουλο Κυριάκο, εκπ/κό ΠΕ19

Θέμα 3ο:

α. Αναγνωρίστηκε η συνάφεια του διδακτορικού του τίτλου με το διδακτικό του αντικείμενο, για το συν. Γιαννακόπουλο Ανέστη, εκπ/κό ΠΕ11

β. Αναγνωρίστηκε η συνάφεια του διδακτορικού της τίτλου με το διδακτικό της αντικείμενο, για τη συν. Μιλτιάδη Παρασκευή, αναπλ. εκπ/κό ΠΕ04.04 ( εξ αναβολής από την προηγ. συνεδρίαση ).

Θέμα 4ο:

α. Αναγνωρίστηκε η διδακτική προϋπηρεσία 4 ετών, 11 μηνών και 23 ημερών για τη συν. Πετικοπούλου Ζαφειριώ, εκπ/κό ΠΕ02.

β. Αναγνωρίστηκε η διδακτική προϋπηρεσία 4 ετών, 06 μηνών και 06 ημερών για τη συν. Φιλιππίδου Σοφία, εκπ/κό ΠΕ02.

γ. Η εξέταση της αιτήσεως της συν. Δαγκάκη Αναστασίας, εκπ/κού ΠΕ11 αναβλήθηκε για την επομένη συνεδρίαση.

δ. Δεν εγκρίθηκε η αίτηση της συν. Ταμπάκη Καλλιόπης, εκπ/κού ΠΕ02, διότι δεν προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία.

Θέμα 5ο:

Εγκρίθηκε ομόφωνα η αίτηση του συν. Σγουρόπουλου Κυριάκου, εκπ/κού ΠΕ19. Η σχετική διαδικασία γίνεται σύμφωνα με το ν.4386/ τ. Α 83/ 11-05-2016 (ρυθμίσεις για την έρευνα κ.α.) άρθρο 33 παρ. 7β., όπου εκτός των άλλων προβλέπεται η έγκριση του αρμοδίου υπηρεσιακού Συμβουλίου στο οποίο υπάγεται ο εκπ/κός.

ΜΠΑΛΩΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ κινητό: 6974601603 και e-mail: mpalotith@gmail.com
ΑΙΡΕΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΥΣΔΕ Ν. ΕΒΡΟΥ
ΦΑΚΟΥΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ κινητό: 6973989345 και e-mail: fakoudis@sch.gr
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΑΙΡΕΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΥΣΔΕ Ν.ΕΒΡΟΥ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΡΟΥ http://agonsysp.blogspot.gr

Με συναδελφικούς - αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Μπαλωτή Θεοδώρα – Φακούδης Βαγγέλης


Δεν υπάρχουν σχόλια: