Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΥΣΔΕ ΕΒΡΟΥ. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 02/09 ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ




Τελείωσε χθες Πέμπτη η προθεσμία για την κατάθεση ενστάσεων
και αιτημάτων  διορθώσεως λαθών, όσον αφορά τα αποτελέσματα του ΠΥΣΔΕ της Δευτέρας 29/08. Οι αιτήσεις αυτές θα εξεταστούν σήμερα το πρωί στις 10.00 σε νέα συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ. Στη συνεδρίαση αυτή θα συμπληρωθούν οι προσωρινές τοποθετήσεις με τις ρυθμίσεις για συμπλήρωση ωραρίου και όποια άλλη εκκρεμότητα έχει απομείνει. Αργότερα στις 14.00 θα γίνει η κοινή συνεδρίαση των ΠΥΣΠΕ-ΠΥΣΔΕ για τη διάθεση στην Α/θμια των εκπ/κών των κοινών ειδικοτήτων ( ΠΕ 05, 06, 07, 08, 11, 16, 19-20 ) και θα ολοκληρωθούν οι προσωρινές τοποθετήσεις για το νέο διδακτικό έτος 2016-17. Σήμερα επίσης συνεδρίασαν οι Σύλλογοι Διδασκόντων των Σχολείων για την κατανομή των ωρών διδασκαλίας στους εκπ/κούς της κάθε Σχολικής μονάδας.  

Με μιά πρώτη ματιά πάντως στα αποτελέσματα του ΠΥΣΔΕ της 29/08 διαπιστώνουμε πως ο << ΚΟΦΤΗΣ >>  Φίλη, με τις απαράδεκτες ρυθμίσεις για το Γυμνάσιο, το ΓΕΛ και το  ΕΠΑΛ, δημιουργεί μεγάλα προβλήματα σε πάρα πολλούς εκπ/κούς, πολλών ειδικοτήτων. Πλεονάσματα παντού, πολύ λίγες αποσπάσεις, υπεράριθμοι που δε βρίσκουν ωράριο ή βρίσκουν αλλά πολύ μακριά από τις οργανικές τους, τριβές και γκρίνια μεταξύ συναδέλφων για τις αναθέσεις. Επίσης αναμένονται πολύ λιγότερες προσλήψεις αναπληρωτών ( δηλ. θα έχουμε απολύσεις αναπληρωτών ... ).

Υπενθυμίζουμε το σημείωμά μας για τον << ΚΟΦΤΗ >> Φίλη στον Έβρο.


Η πρόσφατη ( η διορθωμένη μετά τη γενική κατακραυγή ) εγκύκλιος του Υπουργείου  για το χρονοδιάγραμμα των προσωρινών τοποθετήσεων.







Δεν υπάρχουν σχόλια: