Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Χρυσό βραβείο για την Παιδική Νεανική Χορωδία Σαμοθράκης στο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Κέρκυρας

Χρυσό βραβείο για την Παιδική Νεανική Χορωδία Σαμοθράκης στο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Κέρκυρας


Η Παιδική Νεανική Χορωδία Σαμοθράκης "Αρμονίας Γένεσις" απέσπασε ένα από τα έξι χρυσά βραβεία που απονεμήθηκαν στο 1ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα από τις 12 έως τις 16 Οκτωβρίου 2016. 

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν 1.200 χορωδοί από την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, τη Ρουμανία, την Τουρκία και τις ΗΠΑ.

Η χορωδία της Σαμοθράκης διαγωνίσθηκε μεταξύ 24 χορωδιών από πέντε διαφορετικές χώρες του κόσμου στην κατηγορία "Παραδοσιακό Τραγούδι", όπου απέσπασε ΧΡΥΣΟ ΔΙΠΛΩΜΑ, παρουσιάζοντας μουσικά κομμάτια από τις καταγραφές του Νικολάου Φαρδύ, προβάλλοντας την πολύ πλούσια μουσική παράδοση της Σαμοθράκης.

Ο Δήμαρχος Σαμοθράκης κ. Αθανάσιος Βίτσας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην Παιδική Νεανική Χορωδία Σαμοθράκης "Αρμονίας Γένεσις" για την εξαιρετική της επίδοση στον 1ο Διεθνή Διαγωνισμό Χορωδιών που πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα.

«Η συμμετοχή στο διαγωνισμό από μόνη της είναι σημαντική για τους νέους του νησιού και η διάκριση που πέτυχαν μας γεμίζει χαρά αισιοδοξία και περηφάνια ενώ προβάλει τη Σαμοθράκη διεθνώς. Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους υποστηρικτές και ιδιαιτέρως στη μαέστρο της χορωδίας κα Παναγιώτα Τηγανούρια. Αναμένουμε τις επόμενες επιτυχίες της χορωδίας μας», αναφέρει στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Σαμοθράκης.


Πηγή: http://www.alexpolisonline.com/2016/10/blog-post_66.html#ixzz4NSX0RY7Y 
Alexandroupoli Online 

Δεν υπάρχουν σχόλια: