Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Η αστυνομία θυροκολλεί την απαγόρευση των συγκεντρώσεων στα γραφεία πολιτικών οργανώσεων!



Σε μια απίστευτη κίνηση προέβη η αστυνομία, θυροκολλώντας την απόφαση για την απαγόρευση των συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της επίσκεψης Ομπάμα, έξω από τα γραφεία πολιτικής οργάνωσης.
Συγκεκριμένα, το ΝΑΡ (οργάνωση που συμμετέχει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ), καταγγέλει την "κατάπτυστη η στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ", καθώς πέραν του ότι "απαγορεύει την αυριανή διαδήλωση ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα", "θυροκολεί την απαγόρευση στα γραφεία του ΝΑΡ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων οργανώσεων".
Παρακάτω, στο κείμενο αναφέρεται: "Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και την ανυπότακτη νεολαία να διαδηλώσουν μαζικά και άφοβα, οργανωμένα και αποφασιστικά, την Τρίτη και την Πέμπτη".
Όπως ακόμη τόνισε σε ανακοίνωσή του το ΝΑΡ από το πρωί: "Προειδοποιούμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να μην θέσει κανένα εμπόδιο, καμία απαγόρευση στο δικαίωμα του λαού να διαδηλώνει ελεύθερα στην ίδια του τη χώρα. Να μην στήσει τα ΜΑΤ και τα χημικά, τους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς, απέναντι στο μαζικό κίνημα λαού και νεολαίας, που διεκδικεί το Ψωμί - Δουλειά – Ειρήνη – Ελευθερία της εποχής μας. Η καταδίκη όσων απλώσουν χέρι πάνω στον αγωνιζόμενο λαό θα είναι ανεξίτηλη".
Δείτε εικόνες:
www.alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: