Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

«Βάκη, καλό σου ταξίδι !!!

Βάκης1

Για τον ξαφνικό χαμό του Βάκη θρηνεί σήμερα η Ορεστιάδα.
Ο Βάκης Ξανθίδης ο οποίος διατηρούσε ένα από τα γνωστότερα στέκια της Ορεστιάδας, στην Αθανασίου Πανταζίδου άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί.


Βάκης
Ο φίλος του Νίκος Κούκλατζης τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα:
«Βάκη, καλό σου ταξίδι !!!
Η αναγγελία του θανάτου του αγαπημένου μας φίλου Βάκη Ξανθίδη σήμερα 17/1/2017, μας συγκλόνισε όλους. Αμέτρητα γιατί! Ένας τόσο καλός άνθρωπος, φίλος, οικογενειάρχης να φεύγει τόσο νωρίς, στα 60 του. Με τη θαλπωρή του «Καφέ» του, μας πρόσφερε χρόνια τώρα, μια ζεστή γωνιά όλες τις εποχές, για να συναντούμε τους φίλους μας, να αλλάζουμε μια κουβέντα ανθρώπινα, να μονομαχούμε καλοπροαίρετα, να βλέπουμε την αγαπημένη μας ΑΕΚ. Καλό σου ταξίδι φίλε Βάκη! Ελπίζουμε από κει ψηλά που βρίσκεσαι τώρα να προσέχεις την φυσική οικογένειά σου, όπως και όταν ήσουν μαζί της και ελεύθερος πλέον κάθε Κυριακή ανάμεσα στους ORIGINAL, να βλέπεις την αγαπημένη σου ΑΕΚ με το Αεκτσίδικο σκουφί και κασκόλ, χωρίς να χάνεις λεπτό.
Ολόθερμα και ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγό σου Κυριακή, το γιο σου Δημήτρη και τ” αδέρφια σου Μαρία και Τάκη! Να είναι γεροί να σε θυμούνται πάντα και να σε μνημονεύουν».
Οι φίλοι συνόδεψαν τον Βάκη στην τελευταία του κατοικία σήμερα το μεσημέρι.

http://www.thrakinea.gr/

1 σχόλιο:

Ταχυδρομικός Κώδικας είπε...

Aντίο...