Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Θεατρική Παράσταση για τα παιδιά των συναδέλφων εκπαιδευτικών Αν. Μακεδονίας-Θράκης στην Κομοτηνή

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ της Ζωρζ Σαρή


ΘΕΜΑ:  « Θεατρική Παράσταση για τα παιδιά των συναδέλφων εκπαιδευτικών των ΕΛΜΕ της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας-Θράκης από την ΟΛΜΕ στην Κομοτηνή. »

Η  ΟΛΜΕ, διοργανώνει Δωρεάν Θεατρική Παράσταση για τα παιδιά των συναδέλφων εκπαιδευτικών των ΕΛΜΕ της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας-Θράκης στην Κομοτηνή, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα του  Πολιτιστικού Κυττάρου (Πρώην ΡΕΞ) του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής, και ώρα 11:30 π.μ.. Πρόκειται για την θεατρική παράσταση  « Το Γαϊτανάκι ».
Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων της ΟΛΜΕ, και συγκεκριμένα στις Δωρεάν θεατρικές παραστάσεις για τα παιδιά των συναδέλφων των ΕΛΜΕ.

Το Έργο: ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ της Ζωρζ Σαρή
Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ παρουσιάζει το μουσικοχορευτικό έργο της Ζωρζ Σαρή «ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ» με το ομώνυμο τραγούδι του Λουκιανού Κηλαηδόνη.
Ένα έργο που δίνει μηνύματα στα παιδιά για έναν κόσμο καλύτερο, με ειρήνη, δικαιοσύνη, ελπίδα και αγάπη για όλους, φωτίζοντας ξανά τα πρόσωπά τους με χαμόγελα!
Λίγα λόγια για το έργο:
Ο Κυρ –Νικόλας ζει ήσυχα παρέα με τα βιβλία του, μέχρι τη στιγμή που ένα τραγούδι γεννά μέσα του μια μεγάλη ιδέα. Όλα τα παιδιά της γης μια δεδομένη στιγμή να πιαστούν χέρι- χέρι και ν’ αγκαλιάσουν τη γη που είναι στρογγυλή. Παίρνει το χάπι της νεότητας από το γιατρό Ξανανιώνη και ξεκινά να μεταδώσει στον κόσμο την ιδέα του. Μια μεγάλη περιπέτεια αρχίζει… Θα καταφέρει να φτιάξει το Γαϊτανάκι της ειρήνης;
Ένα μαγευτικό σκηνικό με 7 ηθοποιούς και 3 παιδάκια που χορεύουν, τραγουδούν και επικοινωνούν με τα παιδιά! Μια παράσταση με πολύ χιούμορ, γέλιο, συγκίνηση και ανατροπές.
Μην τη χάσετε!
                                                    Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ροδόπης
      Ο Πρόεδρος                                                                             Ο Γεν. Γραμματέας



          Βασιλειάδης Μιχάλης                                                                Λίτσος  Ευάγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια: