Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΓΛΚ: Πόση σύνταξη θα πάρω;

Υπολογισμός Σύνταξης

Η υπηρεσία « Υπολογισμός Σύνταξης » έχει ως στόχο να πληροφορήσει τον επισκέπτη, ανάλογα με τα δεδομένα που θα εισάγει, για το ύψος της ακαθάριστης βασικής σύνταξης. Η εφαρμογή δέχεται και μελλοντική ημερομηνία εξόδου από την υπηρεσία, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον επισκέπτη να συγκρίνει το ύψος της σύνταξής του ανάλογα με την επιλογή του. Ευνόητο είναι ότι στην περίπτωση αυτή οι υπολογισμοί γίνονται με τα τρέχοντα μισθολογικά δεδομένα.

 
Οι υπολογισμοί δεν καλύπτουν τους νέους ασφαλισμένους (πρωτοασφαλισμένοι σε οποιοδήποτε ασφαλιστικό οργανισμό μετά την 1/1/1993) καθώς και αυτούς που προσλήφθηκαν στο Δημόσιο μετά την 1/1/83 και η σύνταξή τους υπολογίζεται με τις διατάξεις του άρθρου 11 του ν.1405/83 (διαδοχική ασφάλιση). Δηλαδή η σύνταξή τους είναι το άθροισμα τμημάτων ποσών σύνταξης που προσδιορίζει ο κάθε ασφαλιστικός οργανισμός χωριστά.
 
Τέλος σημειώνεται ότι την αποκλειστική ευθύνη για την εισαγωγή των δεδομένων έχει ο επισκέπτης και σε καμία περίπτωση δεν δεσμεύουν την Υπηρεσία Συντάξεων.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΛΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: