Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Ολοκληρώθηκε η Α΄ Φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Ομαδικών Αθλημάτων Λυκείων στον Έβρο


Ολοκληρώθηκε η Α΄ Φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Ομαδικών Αθλημάτων Λυκείων στον Έβρο με πρωταθλήτριες ομάδες :
  1. Στην Καλαθοσφαίριση το 1ο ΓΕΛ Ορεστιάδας στα Αγόρια και το 3ο ΓΕΛ Αλεξ/πολης στα Κορίτσια
  2. Στο Ποδόσφαιρο Αγοριών το 1ο ΓΕΛ Ορεστιάδας
  3. Στη Χειροσφαίριση το 1ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης σε Αγόρια και Κορίτσια και
  4. Στην Πετοσφαίριση το ΓΕΛ Σουφλίου στα Αγόρια και το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης στα Κορίτσια.

  5. Οι πρωταθλήτριες ομάδες του Έβρου συνεχίζουν στη Β΄ Φάση και θα αγωνισθούν στην Κομοτηνή απέναντι στις πρωταθλήτριες ομάδες της Ροδόπης.
    Στη συνέχεια οι νικήτριες ομάδες από τις αναμετρήσεις μεταξύ Ροδόπης-Έβρου θα αντιμετωπίσουν τις πρωταθλήτριες ομάδες της Ξάνθης με έδρα τη Ξάνθη.
    Η Β΄ Φάση ολοκληρώνεται με τις νικήτριες ομάδες των παραπάνω αγώνων να αντιμετωπίζουν τις νικήτριες ομάδες των αγώνων μεταξύ Δράμας-Καβάλας στον Έβρο, εφόσον υπάρχουν ομάδες που προκρίθηκαν από το νομό.

    • Στις 22 Μαρτίου θα διεξαχθεί η Α΄ Φάση των αγώνων Στίβου με μαθητές και μαθήτριες από τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ του Έβρου.  Εδώ η προκήρυξη : ΠΡΟΚΗΡ Α΄ ΦΑΣΗΣ ΣΧΟΛ. ΑΓΩΝΩΝ ΕΒΡΟΥ 2016-17 ΣΤΙΒΟΣ_signed
    • Ξεκίνησαν και συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι διοργανώσεις των Σχολικών Αγώνων ‘’ΑθλοΠαιδείας’’ Γυμνασίων Έβρου. Έχουν ολοκληρωθεί ήδη τα Τουρνουά της Καλαθοσφαίρισης και της Χειροσφαίρισης ενώ στις 14 και 15 Μαρτίου θα διεξαχθεί το Τουρνουά της Πετοσφαίρισης σε Αλεξανδρούπολη, Σουφλί και Ορεστιάδα. Στις 22 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Στίβος παράλληλα με τη διοργάνωση των Λυκείων και στις αρχές Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το Ποδόσφαιρο.

      Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Έβρου

      *Οι φωτογραφίες είναι από τους Τελικούς της Α΄ Φάσης των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Πετοσφαίρισης Λυκείων Έβρου που διεξήχθησαν στην Αλεξανδρούπολη την Τετάρτη 8 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης ‘’Μ.Παρασκευόπουλος’’

      http://blogs.sch.gr/nikitpapa

Δεν υπάρχουν σχόλια: