Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

Πώς θα πραγματοποιηθούν οι φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις στα ΓΕΛ (εγκύκλιος)Εγκύκλιο με την οποία ρυθμίζονται θέματα που αφορούν μόνο τη διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων των Γενικών Λυκείων ΓΕΛ, εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας.

Στην εγκύκλιο σημειώνεται:
Οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής για εισαγωγή σε Σχολές και Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πρέπει ή να είναι ήδη κάτοχοι απολυτηρίου (απόφοιτοι) ή να αποκτήσουν το απολυτήριο τον Ιούνιο του 2017 (μαθητές – τελειόφοιτοι).
Αλλιώς η συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις θεωρείται άκυρη και αποκλείονται από τις διαδικασίες επιλογής (μηχανογραφικό δελτίο κτλ.).

Οι πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα διεξαχθούν σε εξεταστικά κέντρα (Ε.Κ.) ανά Δ/νση Δ.Ε., τα οποία θα οριστούν με απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης της οικείας Περιφερειακής Διεύθυνσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 11 του Π.Δ. 60/2006, όπως τροποποιήθηκε με το Π.Δ.21/2011 και τις διατάξεις του άρθρου 1 της Φ.251/37802 /Α5 Υ.Α. (ΦΕΚ 698 Β ́/2016).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: