Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Ευχαριστήριο ένωσης γονέων και κηδεμόνων Διδυμοτείχου

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Διδυμοτείχου και Περιφέρειας, θα ήθελε δημόσια να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στην έρευνα για τον έγκαιρο εντοπισμό της μαθήτριας η οποία χάθηκε στο δάσος της Τσίγγλας την 22-3-2017 κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής εκδρομής του σχολείου της.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τα στελέχη και τους οπλίτες της XVI Μεραρχίας Πεζικού, τα στελέχη και τους σμηνίτες της Ελληνικής Αεροπορίας (1η Μ.Σ.Ε.Π), τα στελέχη και όλο το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, τα μέλη Συλλόγων της περιοχής καθώς και όλους τους γονείς που αυτοβούλως προσέτρεξαν και είχαν καθοριστική συμβολή στην ανεύρεση της μαθήτριας, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία όλων.
Μνεία ξεχωριστή όμως οφείλουμε στον Επισμηνία της 1ης Μ.Σ.Ε.Π Ποτίδη Λεωνίδα, ο οποίος αν και βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, χωρίς να λάβει εντολή συμμετείχε οικειοθελώς στις έρευνες και ήταν αυτός που τελικά εντόπισε τη μικρή μαθήτρια.
Το γεγονός αυτό της καθολικής συμμετοχής όλων στην αντιμετώπιση ενός σοβαρού εκτάκτου συμβάντος, επιβεβαιώνει τα αντανακλαστικά της κοινωνίας μας και ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών που ζουν στην ακριτική περιοχή μας.
Για το Δ.Σ                                                              
             Ο Πρόεδρος                                           Ο Γεν. Γραμματέας

        Γιαννόπουλος Αθανάσιος                          Παπανδρούδης Ανδρέας

http://www.thrakinea.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια: