Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ





Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι

Η Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ θα πραγματοποιήσει έκτακτη Γ.Σ. τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 στις 6μμ στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ορεστιάδας με θέματα:

1. Εκλογή Διευθυντών σχολικών μονάδων
Προγραμματίζουμε τις δράσεις μας, ώστε να μη γίνουμε συνένοχοι στην προσπάθεια της κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας να ανοίξουν το δρόμο για την αξιολόγηση μέσω της επιλογής των Διευθυντών. Απέχουμε από κάθε διαδικασία γνωμοδότησης και αξιολόγησης με βάση την απόφαση της ΑΔΕΔΥ. (Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ: Η διαδικασία εκλογής Διευθυντών λειαίνει το έδαφος για την εφαρμογή της αξιολόγησης σε όλα τα επίπεδα!)

2. Οι ηλεκτρονικές εγγραφές και η προσπάθεια διάλυσης των ΕΠΑ.Λ.
Σε όλη την Ελλάδα γίνονται κινητοποιήσεις κατά της νέας εγκυκλίου του υπουργείου που αφορά τις ηλεκτρονικές εγγραφές στα ΕΠΑ.Λ. (Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ: Ανακοίνωση-Καταγγελία για τις ηλεκτρονικές εγγραφές στα ΕΠΑ.Λ.). Ενώ η εκπαιδευτική κοινότητα αντιδρά και ζητά την απόσυρση της εγκυκλίου, το υπουργείο στις 13/6/2017 με μία απαράδεκτη και άκρως προσβλητική ανακοίνωση (http://www.minedu.gov.gr/news/28617-13-06-17-ksekinoyn-stis-19-iouniou-oi-ilektronikes-diloseis-protimisis-sta-epa-l) χαρακτηρίζει όσους αντιστέκονται στα αντιεκπαιδευτικά σχέδιά του "κατ' επάγγελμα κινδυνολόγους", "οπαδούς της στασιμότητας" και "λασπολόγους"…
Σας περιμένουμε όλους στη Γ.Σ. να δώσουμε δύναμη στους αγώνες μας!
Δεν σκύβουμε το κεφάλι!
Προχωράμε συλλογικά και αποφασιστικά!
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος                                        Ο Γ. Γραμματέας

Γιαννάτου Κική                                      Τσολάκης Αντώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: