Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Καλή βδομάδα! Deep Purple-Pink Floyd-Iron Maiden-Queen- Black Sabbath- Yes - Free. «Smoke on the Water» για ένα μουσικό σχολείο..


Ένα επικό κομμάτι! Ενώθηκαν οι Deep Purple με τους Pink Floyd, Iron Maiden, Queen, Black Sabbath, Yes και Free και διασκεύασαν το «Smoke on the Water» για να χτίσουν ένα μουσικό σχολείο...

Το 1989 μέλη των Pink Floyd, Queen, Rush, Deep Purple, Black Sabbath, Yes, Iron Maiden και Free, ένωσαν το ταλέντο τους και διασκεύασαν το «Smoke on the Water» των Deep Purple, με σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα για τη δημιουργία ενός μουσικού σχολείου στη χτυπημένη από τον σεισμό Αρμενία. Η ιδέα όπως και όλος ο συντονισμός ήταν έργο του παραγωγού John Dee. 

Ο σκοπός επετεύχθη πανηγυρικά! Το τραγούδι κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο και οι καλλιτέχνες κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα χρήματα για την ανακατασκευή της μουσικής σχολής στο Gyumri. 

Οι David Gilmour, Brian May, Tony Iommi, Ritchie Blackmore, Alex Lifeson και Chris Squire έπαιξαν κιθάρα. Τραγούδησαν οι: Ian Gillan, Bruce Dickinson, Paul Rogers και Bryan Adams. Οι Keith Emerson και Geoff Downes ήταν στα keybords, ενώ ο Roger Taylor έπαιξε ντραμς. Το κομμάτι ξεκινά από το 1:30... 

 http://www.mixanitouxronou.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: