Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ: To «φαινόμενο του θερμοκηπίου» δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ορεστιάδας

Ορεστιάδα  24 - 09 - 2017


Η Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ ζητά από τους αρμόδιους φορείς να μεριμνήσουν, ώστε να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές που προκλήθηκαν από τη χιονόπτωση τον Φεβρουάριο του 2017 στο θερμοκήπιο του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ορεστιάδας.
Το πρόβλημα αυτό δημιουργεί πολλές δυσκολίες στη λειτουργία του σχολείου, καθώς εκπαιδευτικοί και μαθητές ειδικότερα του τομέα της Γεωπονίας δεν είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσουν για τις καθημερινές εκπαιδευτικές τους ανάγκες.
Το θέμα είναι γνωστό στις υπηρεσίες του Δήμου από την πρώτη κιόλας στιγμή, όμως δυστυχώς ακόμη και σήμερα δεν έχει επιλυθεί. Στο τελευταίο μάλιστα Δημοτικό Συμβούλιο έγινε σαφές, ότι είναι πολύ πιθανό να μη λειτουργήσει ούτε τη φετινή σχολική χρονιά, γιατί οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες….
Επειδή οι μορφωτικές ανάγκες των παιδιών μας έχουν προτεραιότητα και δεν επιδέχονται αναβολές, καλούμε τους συναδέλφους, τους γονείς και τους μαθητές να διεκδικήσουμε από κοινού την επαναλειτουργία του θερμοκηπίου.
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος                                           Η Γ. Γραμματέας
Γιαννάτου Κική                                           Γεωργουσίδου Μαρία

1 σχόλιο:

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΒΡΟΥ είπε...

Μήπως ο Δήμαρχος Ορεστιάδας αντί να ασχολείται τόσο πολύ με τους Οίκους του Θεού να ασχοληθεί λίγο και με τα του οίκου του;