Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

ΣΑΛΟΣ στην Κύπρο με τον ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών. Αναρτήθηκαν τα θέματα πριν τον διαγωνισμό.

Ρεπορτάζ: Λεωνίδας Βουρλιώτης
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του alfavita.gr λίγο πριν τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών στην Κύπρο, κάποιος ανέβασε τα θέματα του διαγωνισμού στo Facebook. Η Καθημερινή Κύπρου αναφέρει πως τα δοκίμα των Θρησκευτικών και Φυσικής ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα το Υπ.Παιδείας πριν λάβουν χώρα οι εξετάσεις!
Με αυτή την εξέλιξη το Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου ακύρώνει την συγκεκριμένο διαγωνισμό ΑΣΕΠ για όσους δίναν σήμερα όπως φαίνεται και θα προκηρύξει νέες ημερομηνίες για πραγματοποίηση νέου διαγωνισμού. Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα υπάρξουν εξελίξεις με άλλες ειδικότητες και  όλους έδωσαν τις προηγούμενες ημέρες ή όσους θα δώσουν τις επόμενες
Τεράστια ταλαιπωρία για τους Έλληνες εκπαιδευτικούς οι οποίοι ενδεχομένως να πρέπει γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα και να περιμένουν τις νέες ημερομηνίες ώστε να ταξιδέψουν ξανά στην Κύπρο.
"Αφου μοιράσαν τα τετράδια στους εκπαιδευτικούς μέσα στο εξεταστικό κέντρο, μετά από λίγα λεπτά μπήκαν οι συντονιστές και μας είπαν τέλος" σημειώνει έλληνα εκπαιδευτικός
Το alfavita.gr επικοινώνησε με  υποψήφιο Έλληνα Εκπαιδευτικό που έχει ταξιδέψει στην Κύπρο για να δώσει εξετάσεις, ο οποίος σημείωσε το εξής για το γεγονός: "Είναι όλα στον αέρα, δεν μας έχουν ενημερώσει για τίποτα, απλά μας είπαν ότι ο διαγωνισμός σταματάει. Έχουμε δώσει τόσα χρήματα για τα αεροπορικά και την διαμονή και τώρα θα μας πουν να φύγουμε και να ξανά έρθουμε;"


Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: