Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ: Eβδομάδα αλληλεγγύης-Εκλογές-Αιμοδοσία




Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι:

1. Για ακόμη μία χρονιά η Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου συμμετέχει ως συνδιοργανωτής μαζί με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Περιφερειακό Τμήμα Ορεστιάδας), τον Σύλλογο Εκπ/κών Π.Ε. Ορεστιάδας και την Ένωση Γονέων Ορεστιάδας, στην υλοποίηση εβδομάδας αλληλεγγύης από 04/12/2017 έως 08/12/2017 (Δευτέρα – Παρασκευή). Είναι πολύ σημαντική η συνεισφορά όλων μας, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσουμε, ώστε να ανακουφιστούν έστω και προσωρινά συμπολίτες μας που έχουν μεγάλη ανάγκη. Επισυνάπτουμε την προτεινόμενη λίστα τροφίμων και εφοδίων, αναλυτική ενημέρωση για τη δράση, καθώς και σχετική αφίσα.

2. Για τον προγραμματισμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας, ενημερώνουμε ότι η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου θα διεξαχθούν την Τρίτη 12/12/2017. Θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες αναλυτικό ενημερωτικό για τις λεπτομέρειες της διαδικασίας.

3. Η αιμοδοσία για την προσφορά αίματος στην τράπεζα της Β΄ ΕΛΜΕ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 05/12/2017 στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας από τις 9π.μ έως τις 13.00. Η συμβολή σας σε μία τέτοια προσπάθεια είναι πολύτιμη.

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος                                           Η Γ. Γραμματέας

Γιαννάτου Κική                                           Γεωργουσίδου Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια: