Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Ανακοίνωση Άρδην*: Όχι στον Ψευδομακεδονισμό των Σκοπίων




ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ
Ο Ελληνισμός, σύσσωμος,
στο συλλαλητήριο της Αθήνα θα βροντοφωνάξει την άρνησή του να δεχθεί τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων και τον σφετερισμό της Μακεδονίας, παίρνοντας τη σκυτάλη από τη μεγαλειώδη κινητοποίηση της Θεσσαλονίκης!
Η κυβέρνηση, οι ποικιλώνυμες ψευδοελίτ και οι ξένες δυνάμεις τρομοκρατήθηκαν, γιατί άλλα φαντάζονταν. Ο Ελληνικός λαός αφού αντιστάθηκε επί πέντε χρόνια, έχει  πέσει σε κατάθλιψη απέναντι στη συνεχιζόμενη φτωχοποίησή του και το ξεπούλημα του τόπου, που ολοκληρώνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Παράλληλα η χώρα μεταβάλλεται σε τουρκικό προτεκτοράτο, όπως φαίνεται από τις καθημερινές προκλήσεις των Τούρκων στην Κύπρο, το Αιγαίο, τη Θράκη ή το ξεβράκωμα της κυβέρνησης με τους οκτώ Τούρκους φυγάδες. Πίστευαν, λοιπόν, πως και στο Μακεδονικό θα συνέβαινε το ίδιο:
Πως ο ελληνικός λαός, ηττημένος και περιδεής, θα το κατάπινε και αυτό. Και έπεσαν έξω παταγωδώς. Αντίθετα, ακριβώς γιατί εδώ μπορούσε να εκφραστεί αβίαστα η συσσωρευμένη λαϊκή αγανάκτηση, ακριβώς γιατί οι Σκοπιανοί και οι μεγάλες δυνάμεις που τους έχουν αναγνωρίσει, προσβάλουν βάναυσα το εθνικό αίσθημα των Ελλήνων, γι’ αυτό και εκδηλώθηκε αυτή η πάνδημη και μαζική αντίδραση:
Οι Γερμανοί μάς μετέβαλαν σε οικονομικούς δούλους, οι Τούρκοι θέλουν να μας υποτάξουν στον νεο-θωμανισμό, δεν θα ανεχτούμε λοιπόν  και τις προκλήσεις των Σκοπίων, επειδή  σήμερα επείγονται οι Αμερικανοί.
Αυτή η κινητοποίηση μπορεί και πρέπει να μεταβληθεί σε αφορμή  μιας πατριωτικής επανεθνικοποίησης. Με αφετηρία την κινητοποίηση για το Μακεδονικό, να βάλουμε στο τραπέζι όλα τα μεγάλα ζητήματα, τη Θράκη, την Κύπρο, τη μνημονιακή υποδούλωση.
Γι’ αυτό και έχει σημασία να μη μεταβληθεί σε εκτονωτικό πυροτέχνημα,  ούτε να καταλήξει σε μια ακόμα απογοήτευση. Δεν πρέπει να επαναληφθεί το προηγούμενο του κινήματος των Αγανακτισμένων, με αποκορύφωμα το δημοψήφισμα του 2015, που είχε το αντίθετο αποτέλεσμα από τα αναμενόμενα. Αυτό έγινε, γιατί σε αυτά κυριάρχησαν δημοκόποι, απατεώνες και πατριδοκάπηλοι, που έταζαν στους Έλληνες λαγούς με πετραχήλια, και μας προέκυψε ο Τσίπρας, ο Καμμένος, ο Μιχαλολιάκος και ο Βασίλης Λεβέντης, για να μην αναφέρουμε τον Σώρρα και άλλους επώνυμους απατεώνες!
Η λαϊκή κινητοποίηση, δεν θα πρέπει λοιπόν να αποτελέσει ευκαιρία για ξέπλυμα των Καμμένων, ούτε για την ανάδειξη νέων πατριδοκαπήλων. Το συλλαλητήριο και οι κινητοποιήσεις πρέπει να είναι στοιχείο εθνικής ενότητας και πατριωτικής αναγέννησης. Τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –ΚΥΠΡΟΣ –ΘΡΑΚΗ – ΑΙΓΑΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΞΩ Ο ΝΕΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ
31 Ιανουαρίου 2018                                                                                                         Κίνημα ΑΡΔΗΝ

*Tο Άρδην καλεί τα μέλη και τους φίλους του να συγκεντρωθούμε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 11.00 το πρωί στα γραφεία του, Ξενοφώντος 4, 6ος όροφος,  για να κατευθυνθούμε από κοινού στο συλλαλητήριο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: