Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Ν. ΈΒΡΟΥ. ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 16/03






Α΄  Ε.Λ.Μ.Ε.  Ν. ΈΒΡΟΥ                Αλεξανδρούπολη  12-3-2018
Δήμητρας 19, Παλαιό Νοσοκομείο                                         αριθ. πρωτ: 17
68100  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ                                   
ΤΗΛ. : 6976978490                                                
e-mail: a.elme.evroy@gmail.com                                          
ΠΡΟΣ: ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ Β/ΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ  Α΄ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ                                           Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε.  Ν. ΈΒΡΟΥ

blog: http://aelmeevr.blogspot.com                                    
                                                                                 



Συνεχίζουμε τον αγώνα  για τους μόνιμους διορισμούς και το εργασιακό καθεστώς  των αναπληρωτών.

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,


Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ χαιρετίζει τις χιλιάδες των συναδέλφων που συμμετείχαν στην αγωνιστική κινητοποίηση του κλάδου την Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018, διεκδικώντας μόνιμους διορισμούς στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και να βάλει τέλος στο απαράδεκτο καθεστώς των «μονίμων» αναπληρωτών.
Το Δ.Σ της ΟΛΜΕ μετά και την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας απ’ την οποία δεν προέκυψε καμία θετική εξέλιξη, αναφορικά με το αίτημα για άμεσους μαζικούς μόνιμους διορισμούς την επόμενη σχολική χρονιά προχωρά στο σχεδιασμό των επόμενων αγωνιστικών κινητοποιήσεων, προκειμένου να συνεχίσει να αναδεικνύει το φλέγον ζήτημα των μόνιμων διορισμών και να ασκήσει στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας τη μέγιστη δυνατή πίεση για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.
Συγκεκριμένα:
Κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας την Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 για τις τρεις τελευταίες ώρες του ωραρίου (11.00-14.00) . Ανάλογες στάσεις κηρύσσονται για την απογευματινή και εσπερινή βάρδια από τις 14.00 έως τις 17.00 για τα απογευματινά και από τις 18.00 έως τις 21.00 για τα εσπερινά.  Το ΔΣ της Α’ ΕΛΜΕ  κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας για τις τρεις πρώτες ώρες του προγράμματος (08.00-11.00) και 21.00 έως το πέρας του ωραρίου για τα Νυχτερινά σχολεία ώστε οι συνάδελφοι να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας   στο
Υπουργείο Παιδείας την Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 και ώρα 13:00 και στη Θεσσαλονίκη την ίδια ημέρα και ώρα στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Στην Αλεξανδρούπολη ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ την Παρασκευή 16/3 , μπροστά στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ , ώρα 13.30. Στην συγκέντρωση καλεί και ο Σύλλογος Δασκάλων- Νηπιαγωγών Αλεξ/πολης.



Καλούμε όλους τους συναδέλφους, μονίμους και αναπληρωτές να στηρίξουν το απεργιακό πρόγραμμα και τις δράσεις της ΟΛΜΕ. Μόνο με τη δυναμική δράση των συναδέλφων θα αποτραπεί η πολιτική των περικοπών στη Δημόσια Εκπαίδευση

                                                                 Για το Δ.Σ.

                Ο Πρόεδρος                                                          Η Γ. Γραμματέας

              Α. Καραγεωργίου                                                     Ν. Δραμανίδου





Δεν υπάρχουν σχόλια: