Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΜΑΡΤΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!



ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 28/03, ΩΡΑ 19.00 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ



Από τις 23/02 χιλιάδες εκπαιδευτικοί σε ολόκληρη τη χώρα ξεκινήσαμε έναν μαζικό, ανυποχώρητο αγώνα με κυρίαρχα αιτήματα την μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών/ριών και την εξίσωση των δικαιωμάτων τους σε όλα τα επίπεδα με αυτά των μονίμων συναδέλφων. Οι συνεχείς πολύμορφες δράσεις, αλλά και οι μεγαλειώδεις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλες τις πόλεις δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο εκπαιδευτικός κόσμος είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στην εργασιακή ομηρία που του επιβάλλουν οι πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης. Το μέλλον που διεκδικούμε είναι αυτό της μόνιμης και σταθερής εργασίας και όχι οι χιλιάδες απολύσεις των συναδέλφων μας κάθε χρόνο στις 30 Ιουνίου!

Κλιμακώνουμε αποφασιστικά τον αγώνα μας!

Την Παρασκευή, 30 Μαρτίου στις 13:30 συμμετέχουμε μαζικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια και στην πορεία προς τη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και στη Θεσσαλονίκη την ίδια μέρα και ώρα στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Κηρύσσουμε 3ωρη στάση εργασίας για την ημέρα εκείνη 8.00-11.00 για τον πρωινό κύκλο και 22.00-23.00 για το βραδινό, συμπληρωματικά με τις 3ωρες στάσεις που έχει κηρύξει η ΟΛΜΕ (11.00-14.00 και 19.00-22.00)


Συνεχίζουμε: Μαχητικά-Συλλογικά-Ανυποχώρητα

μέχρι τη ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!!


Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                           Η Γ. Γραμματέας
Γιαννάτου Κική                                          Γεωργουσίδου Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια: