Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΕΣ. ΝΕΩΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΔΕ ΕΒΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ





ΝΕΩΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΔΕ ΕΒΡΟΥ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ

Στάλθηκε στα Σχολεία η παρακάτω ανακοίνωση:


Καλούνται οι Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν ενυπόγραφα τους εκπαιδευτικούς του κλάδου ή της ειδικότητας του σχολείου  τους, όπου διαπιστώνεται οργανική υπεραριθμία στο συνημμένο πίνακα, να ενημερώσουν επίσης τους εκπαιδευτικούς του κλάδου ή της ειδικότητας, όπου διαπιστώνεται υπεραριθμία, ότι έχουν τρεις επιλογές:
  1. Να υποβάλλουν ΘΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΑΙΤΗΣΗ για να κριθούν ως υπεράριθμοι και ταυτόχρονα να δηλώνουν και τις προτιμήσεις τους, σε περίπτωση που αυτοί κριθούν υπεράριθμοι.
  2. Να υποβάλλουν ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΑΙΤΗΣΗ για να ΜΗΝ κριθούν ως υπεράριθμοι και ταυτόχρονα να δηλώνουν και τις προτιμήσεις τους, σε περίπτωση που αυτοί κριθούν υπεράριθμοι.
  3. Να μην προβούν σε καμία ενέργεια, οπότε τεκμαίρεται ότι ΔΕΝ επιθυμούν να κριθούν υπεράριθμοι.
ο παρακάτω σύνδεσμος οδηγεί στους πίνακες υπεραρίθμων και κενών.

Επίσης να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς που είναι στη ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ, όσους υπέβαλαν ΑΙΤΗΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΘΕΣΗΣ, να αναμένουν ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΔΙΔΕ ΕΒΡΟΥ, γιατί η υπηρεσία εξετάζει το ενδεχόμενο οι ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ να υποβληθούν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέσω του ΟΠΣΥΔ.

 ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ


ΠΡΟΣΟΧΗ! 
Για τις υπεραριθμίες ισχύει  η χρονική προθεσμία των  τριών (3) εργάσιμων ημερών (έως και Παρασκευή 20 Απριλίου 2018), για να δηλώσουν οι συνάδελφοι εκπ/κοί αν επιθυμούν ή όχι να κριθούν ως υπεράριθμοι. 

ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΕΣ

Ενημερωθείτε στο  
 http://agonsysp.blogspot.gr/2015/06/blog-post_87.html

 http://agonsysp.blogspot.gr/2012/05/blog-post.html

 http://agonsysp.blogspot.gr/2014/07/blog-post_38.html




Δεν υπάρχουν σχόλια: