Κυριακή, 1 Απριλίου 2018

Χαμόγελα και γκολ στον φιλανθρωπικό αγώνα Ορέστης – Φίλοι Ζαγοράκη

Μια όμορφη γιορτή του ποδοσφαίρου έλαβε σήμερα χώρα στην Ορεστιάδα
καθώς ένας φιλανθρωπικός αγώνας που διοργάνωσαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ορέστη έφερε στην πόλη της Ορεστιάδας την Ομάδα Φίλων του πρώην αρχηγού της Εθνικής Ομάδας Θοδωρή Ζαγοράκη. 
Η εκδήλωση ,που αγκάλιασαν οι κάτοικοι της Ορεστιάδας, είχε σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση των ειδικών σχολείων της περιοχής και το συμβολικό εισιτήριο των 2 ευρώ συγκέντρωσε φίλους και όχι μόνο του ποδοσφαίρου.
 Η ομάδα του Θοδωρή Ζαγοράκη έδειξε την υψηλή κατάρτιση που έχει με τη “στρογγυλή θεά” και παρουσίασε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με πολλά γκολ και θέαμα παρόλο που η σύνθεση της αποτελούνταν από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές οι οποίοι λείπουν πολλά χρόνια από την ενεργό δράση. 
Στον αντίποδα η ομάδα του Ορέστη με μία πιο χαλαρή παρουσία αν και δέχτηκε πολλά γκολ χάρισε εντυπωσιακές αποκρούσεις από τους τερματοφύλακες της αλλά και κατάφερε να σκοράρει 4 φορές στην εστία του αδιαμφισβήτητα ανώτερου αντιπάλου της. 
Ο αγωνιστικός χώρος γέμισε με τα χαμόγελα των παιδιών με ειδικές ανάγκες που ήρθαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα που διοργανώθηκε για αυτούς και όλοι στο τέλος βγήκαν φωτογραφίες και πήραν αυτόγραφα από ινδάλματά τους. 

Παλαίμαχοι Μ.Γ.Σ. Ορέστη Ορεστιάδας: Ραδιόγλου, Λυμπερίδης, Κυρπιτζής, Μίχος, Πατσίδης, Αλεξακούδης, Αθανασιάδης, Κοσπατζίδης, Μποζατζίδης, Κορετσίδης, Φυδανάκης, Γκεργκίδης, Θεοδωρίδης, Μαυρίδης, Αποστολακίδης, Μυλωνάς, Ντουμανάκης, Μάτσιος, Λαμπίδης, Τσίλιας,  Τζιορίδης, Χρηστούδης, Γκαϊδατζής, Κώστογλου, Μητούσης, Τζαλίδης 

Φίλοι Ζαγοράκη:  Μαλιούφας, Δερμιτζάκης,  Καρατζιοβαλης, Κάκογλου, Κυριακίδης, Κωνσταντινίδης, Δημητριάδης, Αλεξανδρίδης, Αργυρίου, Ιορδανίδης, Θεοδωρίδης, Θωμαΐδης, Μπορμπόκης,  Τανταλίδης, Παπακώστας, Μήττας, Φουργκατσιώτης, Ηλιάδης, Ορφανίδης, Ορφανίδης, Καρύδης


RadioEvros.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια: