Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Αποσπάσεις 785 εκπαιδευτικών στις Διευθύνσεις Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης και στις Περιφερειακές Διευθύνσεις (τα ονόματα ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθούν)


Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά οι αποσπάσεις 785 εκπαιδευτικών στις Διευθύνσεις Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης και στις Περιφερειακές Διευθύνσεις
Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά ολοκληρώθηκε η διαδικασία απόσπασης 785 εκπαιδευτικών στις 58 Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, 58  Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις.
Στη διαδικασία τηρήθηκε απολύτως η σειρά κατάταξης των αιτούντων όπως διαμορφώθηκε με τις προτάσεις – εισηγήσεις των Υπηρεσιακών Συμβουλίων (ΑΠΥΣΠΕ και ΑΠΥΣΔΕ), χωρίς καμία παρέμβαση.
Σημειώνεται ότι ο αριθμός των αποσπασμένων στις συγκεκριμένες Διευθύνσεις είναι φέτος μειωμένος κατά  26,55%  σε σχέση με το σχολικό έτος 2014 - 2015.
Συγκεκριμένα:
  • · Σχολικό έτος 2014-15, αριθμός αποσπασμένων σε ΔΙΠΕ/ΔΙΔΕ/ΠΔΕ: 1071
  • · Σχολικό έτος 2018-19, αριθμός αποσπασμένων σε ΔΙΠΕ/ΔΙΔΕ/ΠΔΕ: 785   

Οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από τις περιοχές αρμοδιότητας των οποίων αποσπώνται οι εκπαιδευτικοί θα ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους.
http://www.minedu.gov.gr
Σημείωση του esos: Το υπουργείο Παιδείας , σε επικοινωνία που είχαμε μας ενημέρωση ότι δεν θα δημοσιοποιήσει τα ονόματα λόγω του νέου Κανονισμού περί Προσωπικών Δεδομένων.Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να ενημερωθούν από τις υπηρεσίες τους. Ωστόσο σημειώνεται ότι η απόφαση με τα ονόματα κυκλοφόρησε στο facebook . 
www.esos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: