Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Τι είπε στους στρατιωτικούς ο Μανώλης Κεφαλογιάννης – Τι τους έδωσε

 

Μόνο στο thraki Νεα.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η συνάντηση του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη με τους δύο Έλληνες κρατούμενους στρατιωτικούς στις φυλακές της Αδριανούπολης. Ο κ. Κεφαλογιάννης τους μετέφερε τη συμπαράσταση του ελληνισμού, αλλά και της ΕΕ ένωσης. Ο κ. Κεφαλογιάννης χαρακτήρισε θετικό βήμα από την πλευρά της Τουρκίας ότι δόθηκε άδεια για την επίσκεψη.

Ο ευρωβουλευτής πριν περάσει τα σύνορα, είχε φροντίσει να προμηθευτεί μεγάλο αριθμό εφημερίδων, ώστε να παραδώσει στους δύο στρατιωτικούς, καθώς και οι δύο δεν έχουν άμεση πληροφόρηση για το τι γίνεται στην Ελλάδα. Μέχρι σήμερα δεν έχει επιτραπεί να δοθούν εφημερίδες στους κρατούμενους, όμως ο κ. Κεφαλογιάννης, με την ομπρέλα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου φαίνεται ότι πέτυχε να επιτραπεί η πρόσβαση στον ελληνικό Τύπο για τους δύο στρατιωτικούς. Μάλιστα ο Ευρωβουλευτής είχε δώσει σαφή εντολή στον συνεργάτη του που αγόρασε τις εφημερίδες να υπάρχει μέσα αθλητική εφημερίδα προσκείμενη στην ΑΕΚ, λόγω της αθλητικής προτίμησης του Δημήτρη Κούκλατζη.

Ο κ. Κεφαλογιάννης όμως ήταν και ο πρώτος που έδωσε την είδηση ότι η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στον τελικό κυπέλλου και έχασε με 2-0 από τον ΠΑΟΚ, στον Δημήτρη Κούκλατζη.
Αμέσως μετά την επιστροφή του από την Τουρκία στην Ελλάδα ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε τους γονείς του Δημήτρη Κούκλατζη, στο σπίτι τους στην Ορεστιάδα.
http://www.thrakinea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: