Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΥΣΔΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ. 5η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Δ/ΝΤΩΝ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΕΩΣ ΣΤΙΣ 25/01. ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ.



Κουσινίδης Χάρης – Φιλιππίδου Σοφία

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ Νο 5

Συνεδρίασε στις 25-01-2016 στην Κομοτηνή, το Περιφερειακό Συμβούλιο Επιλογής Δ/ντών Β/θμιας Εκπ/σεως Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης,
το οποίο συγκροτήθηκε με απόφαση του Υπουργού κ.Φίλη, σε εφαρμογή των σχετικών διατάξεων του ν. 4351/2015 ( άρθρο 46 ). Στη συνεδρίαση παρόντα ήταν τα παρακάτω τακτικά μέλη:

Α/Α
ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
1.
Κεραμάρης Παναγιώτης, Περιφ. Δ/ντής Εκπ/σεως Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης - Πρόεδρος
2.
Ναλμπάντη Θεοδώρα, Σχολική Σύμβουλος ΠΕ19 Έβρου - μέλος
3.
Κώστας Αθανάσιος, αιρετός εκπρόσωπος εκπ/κών Β/θμιας Εκπ/σεως - μέλος

Δεν μπόρεσα να παραστώ στη συνεδρίαση λόγω αιφνιδίου κωλύματος. Ομοίως δεν κατέστη δυνατόν να με αντικαταστήσει η αναπλ. αιρετός Φιλιππίδου Σοφία. Επομένως το παρόν εκδίδεται μετά από τηλεφωνική ενημέρωση από τη Γραμματεία της Περιφ. Δ/νσεως.

Τα θέματα της ημερησίας διατάξεως ήταν τα παρακάτω:

1.                 Εκδίκαση ενστάσεων κατά των τελικών πινάκων υποψηφίων Δ/ντών Β/θμιας Εκπ/σεως της Περιφερειακής Δ/νσεως Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σεως Αν. Μακεδονίας - Θράκης.

2.                 Σύνταξη αναμορφωμένων τελικών πινάκων υποψηφίων Δ/ντών Β/θμιας Εκπ/σεως της Περιφερειακής Δ/νσεως Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σεως Αν. Μακεδονίας - Θράκης.

Θέμα 1ο:

Το Συμβούλιο εκδίκασε ένσταση του υποψ. Δ/ντού Ξάνθης κ.Πυλαρινού Κων/νου. Η ένσταση αφορούσε τη διαδικασία των συνεντεύξεων. Η ένσταση απορρίφθηκε ομόφωνα.

Θέμα 2ο:

Μετά από τη διαδικασία των ενστάσεων το Συμβούλιο συνέταξε τους τελικούς πίνακες υποψηφίων Δ/ντών Β/θμιας Εκπ/σεως της Περιφερειακής Δ/νσεως Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σεως Αν. Μακεδονίας - Θράκης. Οι πίνακες αυτοί αποστέλλονται προς κύρωση στο Υπουργείο Παιδείας. Επειδή από τη διαδικασία των ενστάσεων δεν υπήρξαν μεταβολές, οι τελικοί πίνακες είναι οι ίδιοι με αυτούς της διαδικασίας της 18/01.
Θα τους βρείτε παρακάτω:
στο http://agonsysp.blogspot.gr/2016/01/blog-post_30.html#more για τη Δράμα, στο http://agonsysp.blogspot.gr/2016/01/blog-post_62.html#more για τον Έβρο, στο http://agonsysp.blogspot.gr/2016/01/blog-post_55.html#more για την Καβάλα, στο http://agonsysp.blogspot.gr/2016/01/blog-post_94.html#more για την Ξάνθη και στο http://agonsysp.blogspot.gr/2016/01/blog-post_59.html#more για τη Ροδόπη.

Αναμένουμε απάντηση στο αίτημα που διατυπώσαμε στην προηγουμένη συνεδρίαση για δημοσιοποίηση της αναλυτικής βαθμολογίας στις συνεντεύξεις, για κάθε κριτή και κάθε κρινόμενο υποψήφιο Δ/ντη.

Με συναδελφικούς - αγωνιστικούς χαιρετισμούς


ΚΟΥΣΙΝΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ κινητό: 6937032925 και e-mail: xkousini@gmail.com
ΑΙΡΕΤΟ ΜΕΛΟΣ
ΑΠΥΣΔΕ ΠΕΡΙΦ.ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ κινητό: 6944906871 και e-mail: sofiafil50@gmail.com
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΑΙΡΕΤΟ ΜΕΛΟΣ
ΑΠΥΣΔΕ ΠΕΡΙΦ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ - ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ –
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια: