Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΜ-Θ (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Ποιοι είναι οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες της ΑΜ-Θ (ονόματα)


Είναι γνωστό εδώ και μέρες ότι ετοιμάζεται ανασχηματισμός στη Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και πιο συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά τους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες. 
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Δέλτα Τηλεόρασης τα επικρατέστερα ονόματα των νέων θεματικών αντιπεριφερειαρχών είναι τα εξής: 
Κώστας Βενετίδης (Έβρος)
Ελένη Δημούδη (Έβρος) 
Μουμίν Οντέρ (Ροδόπη) 
Γεωργία Χειράκη (Δράμα) 
Οι τέσσερις προαναφερθέντες θα αντικαταστήσουν τους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες Ανάπτυξης, Πολιτισμού, Εκπαιδευτικών Θεμάτων και Οικονομικών ενώ οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Τουρισμού (Μιχάλης Αμοιρίδης) και Πρωτογενούς Τομέα (Σωτήρης Παπαδόπουλος) παραμένουν στις θέσεις τους. Αυτό συμβαίνει για τον μεν κο Αμοιρίδη επειδή χρονικά βρισκόμαστε στην έναρξη της τουριστικής περιόδου και πρέπει να "τρέξει" ορισμένα ζητήματα, ενώ η παραμονή του κου Παπαδόπουλου οφείλεται στο έργο της καταπολέμησης τωνκουνουπιών που είναι σε εξέλιξη και το έχει υπ' ευθύνη του. 
Αξίζει να υπενθυμίσουμε πάντως, ότι ο κος Παυλίδης είχε εξαρχής διευκρινίσει ότι οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες θα ανανεώνονται κατά τη διάρκεια της θητείας της παράταξης στη Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ 
http://v4.deltatv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: