Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

ΑΙΡΕΤΟΙ ΠΥΣΔΕ ΕΒΡΟΥ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ (07/07) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Συνεχίζοντας την αποχή μας από τις συνεδριάσεις του ΠΥΣΔΕ
στις οποίες συζητείται η επανάληψη των υπηρεσιακών μεταβολών, δηλώνουμε ότι δεν θα συμμετάσχουμε και στην αυριανή (07/07) συνεδρίαση. Υπενθυμίζουμε την σχετική δήλωσή μας της 27/06.


Αλεξανδρούπολη, Ν. Ορεστιάδα, 27/06/2017

ΘΕΜΑ: Σχετικά με την συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ της 28/06, για την επανάληψη των υπηρεσιακών μεταβολώνΣυναδέλφισσες, συνάδελφοι

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί κατά τη συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ της Παρασκευής 23/06, κατά την οποία ελήφθη με πλειοψηφία 3-2 η απόφαση για την επανάληψη των υπηρεσιακών μεταβολών (υπεραριθμιών και οργανικών κενών), εμείς μειοψηφήσαμε.
Οι εκκλήσεις μας για ανάκληση της σχετικής απόφασης που θα δημιουργήσει επιπλέον αναστάτωση, σύγχυση και ταλαιπωρία στους συναδέλφους εκπ/κούς και μάλιστα ελάχιστες ημέρες πριν τη λήξη της σχολικής χρονιάς, δεν εισακούστηκαν.
Θεωρώντας την παραπάνω απόφαση απαράδεκτη και νομικά αβάσιμη, δεν θα την νομιμοποιήσουμε με την συμμετοχή και παρουσία μας και γι’ αυτό το λόγο θα απέχουμε από την συζήτηση των συγκεκριμένων θεμάτων στην αυριανή (28/06) συνεδρίαση του ΠΥΔΕ, καθώς και από κάθε σχετική επαναληπτική διαδικασία τις επόμενες ημέρες.

Τα αιρετά μέλη (τακτικά και αναπληρωματικά) του ΠΥΣΔΕ Έβρου

Ταταρίδης Ιωάννης
Κουσινίδης Χάρης

Καλόγερος Γεώργιος
Δεμερδεσλής Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: