Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΥΣΔΕ ΕΒΡΟΥ. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ 06/09




 
Παραθέτουμε την ανακοίνωση της ΔΔΕ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το ΠΥΣΔΕ ΕΒΡΟΥ ανακοινώνει το τελευταίο στάδιο των υπηρεσιακών μεταβολών. Μένει σε εκκρεμότητα ο κλάδος ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής, όπου αναμένουμε να προσδιοριστούν οι θέσεις του προγράμματος κολύμβησης και μετά να προχωρήσει το ΠΥΣΔΕ ΕΒΡΟΥ στη διάθεση των πλεοναζόντων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Έβρου.
Η διάθεση των εκπαιδευτικών για 1 ώρα έως τέσσερις ώρες σε διπλανές σχολικές μονάδες (κυρίως για τα μαθήματα επιλογής των ΓΕΛ) θα συμβεί με την οριστικοποίηση του αριθμού των τμημάτων.
Η διαδικασία υποβολής ΔΗΛΩΣΗΣ προτίμησης, που ακολουθήθηκε για πρώτη φορά φέτος, για τη ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ,  ενδεχομένως να δημιούργησε κάποιες ασάφειες ή και προβλήματα. Είναι θέμα που θα το ξαναδούμε για την επόμενη σχολική χρονιά.
Οι υπηρεσιακές μεταβολές δεν θα μπορούσε να προβλεφθούν όλες,  γιατί ορισμένες από αυτές οφείλονται σε αστάθμητους παράγοντες (όπως ασθένεια, άδειες κλπ).
Για τους εκπαιδευτικούς που διατίθενται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Έβρου, αύριο Τετάρτη θα διαβιβασθεί το απόσπασμα του Πρακτικού του ΠΥΣΔΕ ΕΒΡΟΥ με τα ονομαστικά στοιχεία τους. Για το λόγο αυτό θα πρέπει για την τοποθέτησή τους να επικοινωνούν με την Πρωτοβάθμια Έβρου.

 ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: