Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΛΜΕ: Εγκύκλιος 11ου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου


Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αποφάσισε τη διοργάνωση του 11ου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου μας. Το Συνέδριο αυτό θα πραγματοποιηθεί στη Βραυρώνα Αττικής από 14 έως 16 Οκτωβρίου 2016 στο Ξενοδοχείο MARE NOSTRUM (Λεωφ. Βραυρώνας, Βραυρώνα Αττικής, τηλ:22940-71000), µε θέμα:
«Οι επιπτώσεις των μνημονίων στην Εκπαίδευση»
Στο συνέδριο καλούνται να λάβουν μέρος σύνεδροι-αντιπρόσωποι από όλες τις ΕΛΜΕ της χώρας. Οι αντιπρόσωποι θα οριστούν από τις ΕΛΜΕ μετά από ενημέρωση των συναδέλφων με κριτήρια την πλουραλιστική, κατά το δυνατόν, έκφραση των απόψεων καθώς και τη συμμετοχή σε ομάδες εργασίας των ΕΛΜΕ, εφόσον λειτουργήσουν.
            Η αριθμητική εκπροσώπηση των ΕΛΜΕ έχει προκύψει ως εξής:
μέχρι 200 μέλη: 1 αντιπρόσωπος
από 201 - 500 μέλη: 2 αντιπρόσωποι
από 501 – 1000 μέλη: 3 αντιπρόσωποι
από 1001 και άνω: 4 αντιπρόσωποι
Τα έξοδα μετακίνησης των αντιπροσώπων των ΕΛΜΕ θα καλυφθούν από τις ΕΛΜΕ, ενώ η ΟΛΜΕ θα καλύψει διαμονή σε 2κλινα δωμάτια με πλήρη διατροφή καθώς και τα έξοδα για αναψυκτικά και καφέ στα διαλείμματα του Συνεδρίου.
Οι κρατήσεις δωματίων έχουν καταληκτική ημερομηνία την 20η Σεπτεμβρίου 2016.
Λόγω της οικονομικο-κοινωνικής συγκυρίας και των συνεπειών οι οποίες είναι σε όλους γνωστές, θα πρέπει να καταβληθεί η μέγιστη προσπάθεια ώστε, εκτός από την καταληκτική ημερομηνία εγγραφής (20 Σεπτεμβρίου 2016), να γίνουν σεβαστά από ΟΛΟΥΣκαι τα παρακάτω:
Υπάρχει δυνατότητα για 20 μονόκλινα δωμάτια για τα οποία θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Τα υπόλοιπα δωμάτια θα είναι δίκλινα. Εφόσον συμπληρωθούν τα 20 μονόκλινα, όποιος εξακολουθήσει να επιθυμεί ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ θα επικοινωνεί απευθείας με το ξενοδοχείο και θα επιβαρύνεται εξ ολοκλήρου το κόστος και για τις δύο διανυκτερεύσεις (MARE NOSTRUM τηλ.: 22940-71000).
Επίσης, δεν προβλέπεται καμία αποζημίωση και καμία υποχρέωση/διευκόλυνση από πλευράς ΟΛΜΕ, για όποιον/α σύνεδρο επιθυμεί να προσέλθει με συνοδό πρόσωπο.
 Οι ΕΛΜΕ θα πρέπει συμπληρώσουν την παρακάτω δήλωση συμμετοχής / εγγραφής των αντιπροσώπων τους και να την αποστείλουν στο email (olme@otenet.gr) το αργότερο μέχρι 20 Σεπτεμβρίου 2016.
Η Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΜΕ 2 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: