Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ. ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ( Α.Ε.Σ. ) ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΒΑΣΙΛΗ




Βασίλης Στεφανίδης
ΠΕ03 Μαθηματικών
Υποδιευθυντής Μουσικού Γυμνασίου - Λυκείου

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ Α.Ε.Σ.


Στις εκλογές της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων του ΠΥΣΔΕ Ροδόπης καλώ όλους τους συναδέλφους με τους οποίους μας συνδέουν κοινές αγωνίες και μια συναντίληψη για τα κοινά του κλάδου να στηρίξουμε με την ψήφο μας την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
Οι λόγοι είναι απλοί. Στις εκλογές αυτές, ιδιαίτερα σε τοπικό επίπεδο,  δεν έχουν σημασία οι όποιες ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές, αλλά η εντιμότητα και το αγωνιστικό ήθος για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των συναδέλφων. Διαπίστωσα από την περίοδο που ήμουν στο προεδρείο της ΕΛΜΕ για ένα έτος περίπου (2013-14) μαζί με Δαπέργολα Ν., Καρακολίδη Π. και Γεωργαντά Αν. ότι τα στοιχεία αυτά υπάρχουν στους εν λόγω συναδέλφους  και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς μπορούμε να τους εμπιστευτούμε, γιατί μπορούν να συμβάλουν στη διαφάνεια και τη δικαιοσύνη στις αποφάσεις του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και μόνο αυτοί να αναμετρηθούν με τις παλιές πρακτικές του «μαγειρέματος» και της προνομιακής μεταχείρισης. Μπορεί να μας χωρίζουν σημαντικές ιδεολογικές διαφορές σε ζητήματα πολιτικά, αλλά στις εκλογές των αιρετών του ΠΥΣΔΕ μόνη σημασία έχει η εκπροσώπησή μας από αιρετούς δυναμικούς και ταγμένους στην εξυπηρέτηση της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ. Για τους ίδιους λόγους συμμετέχουμε μαζί στο ψηφοδέλτιο των ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ για το Α/ΠΥΣΔΕ.
Η δήλωση στήριξης που διατυπώνω δεν είναι, βέβαια, λευκή επιταγή, είναι μόνο η αναγνώριση ότι με βάση την πολιτεία των συναδέλφων της ΑΕΣ, υπάρχουν οι εγγυήσεις να ανταποκριθούν αυτοί στον ρόλο τους. Φυσικά, θα υπόκεινται στην αυστηρή κριτική μου, όπως θέλω να πιστεύω, και όλων των συναδέλφων.







Δεν υπάρχουν σχόλια: