Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Έρευνα στα σχολεία από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) και τη Διεύθυνση Φορολογικής Συμμόρφωση με σκοπό την ενίσχυση της φορολογικής συνείδησης!!


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
Προς: Εκπαιδευτικούς
Κοινοποίηση: Διευθυντής/Διευθύντρια
Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία σας στην επίσημη έρευνα που διεξάγει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) και η Διεύθυνση Φορολογικής Συμμόρφωσης, στο πλαίσιο της δράσης «Ανάπτυξη εκπαιδευτικών επιμορφωτικών προγραμμάτων  σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με σκοπό την ενίσχυση της φορολογικής συνείδησης».
Παρακαλούμε, όπως αφιερώσετε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας, αν δεν το έχετε ήδη κάνει, ώστε  να συμπληρώσετε το  ηλεκτρονικό μας ερωτηματολόγιο. Για να μεταβείτε στο ερωτηματολόγιο, πατήστε στον υπερσύνδεσμο ή αντιγράψτε τον:  https://goo.gl/forms/ GF9D8bLl5Ha8gVhH3
Η έρευνα βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα θέλαμε να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του Νοεμβρίου, προκειμένου να υπάρξει ο απαιτούμενος χρόνος επεξεργασίας των απαντήσεών σας και να υποβάλλουμε εγκαίρως τις τελικές προτάσεις μας στο Υπουργείο Παιδείας. Με την ολοκλήρωση της δράσης, θα ενημερωθείτε από την Διεύθυνσή μας με email για την δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της παρούσας έρευνας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΓΓΔΕ και την αντίστοιχη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Χρειαζόμαστε απάντηση από όσο το δυνατόν περισσότερες σχολικές μονάδες, προκειμένου το δείγμα έρευνας να είναι έγκυρο και τα αποτελέσματα αξιόπιστα. 
Σε περίπτωση που έχετε ήδη συμμετάσχει στην έρευνα, σας ευχαριστούμε θερμά.
Για κάθε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση,  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 480 2742 ή στο email x.giannouzi@gsis.gr (αρμόδια υπάλληλος: Ξανθίππη Γιαννούζη).
Σας ευχαριστούμε για την θετική σας ανταπόκριση.
Με εκτίμηση,
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: