Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

ΠΔΕ ΑΜΘ. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΚΕΣΥ. ΔΕΚΤΟΙ - ΜΗ ΔΕΚΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ!





ΠΙΝΑΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (Κ.Ε.Σ.Υ.) ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

Σε συνέχεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Επιλογής για την κατάρτιση των πινάκων επιλογής και την επιλογή των οικείων Προϊσταμένων Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης – Πράξη 8η/17-10-2018 αναρτούμε:
1) Πίνακα υποψηφίων, κατά αλφαβητική σειρά, που πληρούν τα τυπικά προσόντα και κατά συνέπεια γίνονται δεκτοί στις διαδικασίες επιλογής Προϊσταμένων Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) της οικείας Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.
2) Πίνακα υποψηφίων, κατά αλφαβητική σειρά, που δεν πληρούν τα τυπικά προσόντα και, κατά συνέπεια, δεν γίνονται δεκτοί στις διαδικασίες επιλογής Προϊσταμένων Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) της οικείας Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης. Στον πίνακα αυτό δεν αναγράφεται το ονοματεπώνυμο των υποψηφίων αλλά ο αριθμός μητρώου του εκπαιδευτικού καθώς και ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης υποψηφιότητάς του.
Επισημαίνουμε ότι ως αποκλειστική προθεσμία κατάθεσης ενστάσεων κατά των πινάκων τάσσεται το χρονικό διάστημα των τριών (3) εργάσιμων ημερών, από 19-10-2018 έως και 23-10-2018.
Οι ενστάσεις υποβάλλονται στην Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας – Θράκης ιδιοχείρως (τέρμα Σισμάνογλου, 691 33 Κομοτηνή) ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail: pdeamthr@sch.gr) ή με τηλεομοιοτυπία (2531083555).

Δεν υπάρχουν σχόλια: