Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ: 14 ΓΕΝΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ





Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ

Τη Δευτέρα 14 Γενάρη ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά!

Κατεβαίνουμε από τον Έβρο στην Αθήνα!

Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά μας στη μόνιμη εργασία!

Το λεωφορείο για ΑΘΗΝΑ αναχωρεί σήμερα Κυριακή 13/01 στις 18.00  από την πλατεία Ν.Ορεστιάδος. Σπεύσατε!


Χαιρετίζουμε τις μεγαλειώδεις μαζικότατες Πανελλαδικές συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας ΔΟΕ-ΟΛΜΕ την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου και τους χιλιάδες συναδέλφους που βροντοφώναξαν ότι το νομοσχέδιο για το προσοντολόγιο δε θα περάσει! Ως Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου συμμετείχαμε στις δυναμικές απεργιακές κινητοποιήσεις σε Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη. Καταγγέλλουμε ταυτόχρονα τη σφοδρή καταστολή της κυβέρνησης απέναντι στο μαχόμενο κομμάτι της εκπαίδευσης που χρησιμοποίησε Ματ, χημικά και δακρυγόνα με αποτέλεσμα να υπάρχουν τραυματίες.
Το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση πλήττει το σύνολο των εργασιακών μας δικαιωμάτων. Καθιερώνει την πιο τιμωρητική αξιολόγηση οδηγώντας συναδέλφους μας αναπληρωτές στην απόλυση και την ανεργία. Απαξιώνει τα πτυχία μας και αναγκάζει όλους τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς να επιδοθούν σε ένα αέναο κυνήγι προσόντων και σκληρού ανταγωνισμού προκειμένου να εργαστούν έστω και για λίγους μήνες!

Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά!

Καλούμε όλα μας τα μέλη να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου.ΟΛΜΕ έχει προκηρύξει τρίωρες στάσεις εργασίας 11.00π.μ.-14.00μ.μ. και τις 3 πρώτες ώρες του προγράμματος για τον απογευματινό κύκλο και τα εσπερινά σχολεία. Η Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου κηρύσσει συμπληρωματικά στάσεις εργασίας 08.00-11.00 π.μ. για τα σχολεία του πρωινού προγράμματος, 14.00-17.00 για το πρόγραμμα της ενισχυτικής διδασκαλίας και τις 3 τελευταίες ώρες του απογευματινού και εσπερινού κύκλου).

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου ναυλώνουμε λεωφορείο που θα ξεκινήσει από την Ορεστιάδα, προκειμένου να μεταβούμε στην Αθήνα και να συμμετάσχουμε  στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή τη Δευτέρα 14/1/2019, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, διεκδικώντας την απόσυρσή του και τους μαζικούς διορισμούς όλων των αναπληρωτών!

Παρακαλούμε τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται και από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ. των σωματείων τους ή με τα μέλη του Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου, ώστε να προγραμματίσουμε τις λεπτομέρειες της μετάβασής μας.

Καλούμε την ΟΛΜΕ να προχωρήσει άμεσα στη σύγκλιση Γ.Σ. Προέδρων ΕΛΜΕ για την κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων!


Σ΄ αυτόν τον αγώνα ζωής δεν περισσεύει κανείς!


Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                           Η Γ. Γραμματέας
Γιαννάτου Κική                                          Γεωργουσίδου Μαρία


Δεν υπάρχουν σχόλια: