Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΒΡΟΥ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ! ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ. ΑΙΤΗΣΕΙΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ!



Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



Λόγω της προεκλογικής περιόδου οι κάθε είδους υπηρεσιακές μεταβολές έχουν ανασταλεί ,

( σύμφωνα με το Ν. 2190, άρθρο 28 παρ. 1,2. και την εγκύκλιο με αρ. πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.18.27/2172/οικ.56/ 02-01-2015/ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ  ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ )

συνεπώς αναμένονται σχετικές οδηγίες από το ΥΠΠΕΘ, για τη συνέχιση των διαδικασιών.

1. Έως τώρα το ΠΥΣΔΕ Έβρου ολοκλήρωσε τη διαδικασία τοποθετήσεως σε οργανικές θέσεις για όσους συναδέλφους είχαν κριθεί ονομαστικά ως οργανικά υπεράριθμοι ( https://agonsysp.blogspot.com/2019/06/18-04-06-19.html και https://agonsysp.blogspot.com/2019/06/19-11-06-19.html ).


Εκκρεμεί η έκδοση σχετικής αποφάσεως από τον Περιφ. Δ/ντή (μετά την άρση της αναστολής των υπηρεσιακών μεταβολών ).

2. Όταν θα ξεκινήσουν ξανά οι διαδικασίες των υπηρεσιακών μεταβολών,  το ΠΥΣΔΕ Έβρου θα συνεχίσει με την πρόταση τοποθέτησης εκπ/κών σε κενές οργανικές θέσεις:  από βελτίωση, μετάθεση, διάθεση και νεοδιορίστων.

Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι είχαν υποβάλει σχετικές αιτήσεις - δηλώσεις προτιμήσεως από  21 Μαΐου 2019 έως  και την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019. 

Έχουν δημοσιοποιηθεί από τη ΔΔΕ Έβρου και οι σχετικοί πίνακες με τις προτιμήσεις ( https://agonsysp.blogspot.com/2019/05/blog-post_31.html )

     Σύμφωνα με έγγραφο της ΔΔΕ Έβρου:

3.  Από Πέμπτη 27 Ιουνίου έως και Δευτέρα 12/08 θα υποβάλουν αιτήσεις - δηλώσεις προτιμήσεως για ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, στο  mail@dide.evr.sch.gr  όσοι εκπ/κοί δεν θα καταλάβουν οργανική θέση. 

4. Από Πέμπτη 27 Ιουνίου έως και Δευτέρα 12/08 θα υποβάλουν αιτήσεις αποσπάσεως εντός ΠΥΣΔΕ ( με τη σχετική δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων ) στο   mail@dide.evr.sch.gr .

5. Όσον αφορά τους λειτουργικώς υπεραρίθμους συναδέλφους, θα κληθούν να υποβάλουν αιτήσεις - δηλώσεις αργότερα ( προς τα τέλη Ιουλίου ) , μετά την ανακοίνωση σχετικών πινάκων από τη ΔΔΕ. 

Θεωρούμε ότι και οι εκπ/κοί των παραπάνω κατηγοριών 3,4 καλό είναι να αναμένουν πρώτα την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων σε οργανικά κενά. 

Αν όμως δεν ολοκληρωθούν εγκαίρως οι μεταβολές από το ΥΠΠΕΘ ( αποσπάσεις, μετατάξεις κλπ.) δεν είναι δυνατόν να υπάρξει σωστός προγραμματισμός και σωστή ολοκλήρωση των υπηρεσιακών μεταβολών από τα ΠΥΣΔΕ. 

Επειδή λόγω της προεκλογικής περιόδου και των μετεκλογικών εξελίξεων, αρκετές  υπηρεσιακές μεταβολές θα γίνουν την περίοδο των διακοπών, οι συνάδελφοι εκπ/κοί πρέπει να παρακολουθούν τις σχετικές ανακοινώσεις με προσοχή.

Σε κάθε περίπτωση οι αιρετοί της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΕΒΡΟΥ, θα είμαστε σε διαρκή ετοιμότητα για την άρτια και ολοκληρωμένη ενημέρωσή σας.


Με συναδελφικούς - αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΚΟΥΣΙΝΙΔΗΣ XAΡΙΛΑΟΣ (ΧΑΡΗΣ) κινητό: 6937032925 και e-mail: xkousini@gmail.com
ΑΙΡΕΤΟ ΜΕΛΟΣ
ΠΥΣΔΕ Ν. ΕΒΡΟΥ και ΑΠΥΣΔΕ ΠΕΡΙΦ.ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ
ΔΕΜΕΡΔΕΣΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ κινητό: 6937271637 και e-mail: gdemeragon08@gmail.com
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΑΙΡΕΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΥΣΔΕ Ν.ΕΒΡΟΥ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΒΡΟΥ http://agonsysp.blogspot.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: