Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΒΡΟΥ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΠΥΣΔΕ Νο 23/ 22-08-19! ΠΙΝΑΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ, ΠΙΝΑΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ, ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ!




Όσοι συνάδελφοι χαρακτηρίστηκαν λειτουργικώς υπεράριθμοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση – δήλωση προτιμήσεως σύμφωνα με τις υποδείξεις της υπηρεσίας ( μέσω ηλ. ταχυδρομείου (mail@dide.evr.sch.gr) - οδηγίες παρακάτω ) από την Πέμπτη 22 Αυγούστου έως και την Τρίτη 27 Αυγούστου και ώρα 13:00



Κουσινίδης Χάρης – Δεμερδεσλής Γιώργος
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ Νο 23 ( περίοδος 2019-20)

Συνεδρίασε στις 22-08-2019 το ΠΥΣΔΕ Έβρου.
Στη συνεδρίαση παρόντες ήταν οι εξής:

Α/Α
ΜΕΛΗ ΠΥΣΔΕ
1.
Αποστολακούδης Στέργιος, εκπ/κός ΠΕ 80, Δ/ντής Β/θμιας Εκπ/σεως Έβρου, Πρόεδρος
2.
Λημνιός Νικόλαος, εκπ/κός ΠΕ03, Δ/ντής Γ/σίου Τυχερού, Αντιπρόεδρος
3.
Πλακωτή Ελένη, εκπ/κός ΠΕ01, Δ/ντρια Μουσικού Σχολείου Αλεξ/πόλεως, μέλος
4.
Δεμερδεσλής Γιώργος, εκπ/κός ΠΕ03, αναπληρωτής αιρετός εκπρόσωπος εκπ/κών Β/θμιας Εκπ/σεως, στη θέση του συν. Κουσινίδη Χαριλάου, εκπ/κού ΠΕ04.01, αιρετού εκπροσώπου εκπ/κών Β/θμιας Εκπ/σεως, ο οποίος απουσίασε δικαιολογημένα, μέλος
5.
Καλόγερος Γεώργιος, εκπ/κός ΠΕ02, αιρετός εκπρόσωπος εκπ/κών Β/θμιας Εκπ/σεως, μέλος

Γραμματέας του Συμβουλίου η κ. Λεονταρίδου Ευαγγελία, Διοικητική υπάλληλος κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων της Β/θμιας Εκπ/σεως Έβρου

Τα θέματα της ημερησίας διατάξεως ήταν τα παρακάτω:

1.      Προσδιορισμός λειτουργικών πλεονασμάτων ( υπεραριθμίες ) και κενών.
2.       Προεργασία για τις προσωρινές τοποθετήσεις και τις αποσπάσεις των εκπ/κών.

Το Συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή του έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Θέμα 1ο :

Ως Αγωνιστική Ανεξάρτητη Παρέμβαση Έβρου συμφωνήσαμε με την ορθότητα των πινάκων υπεραριθμιών που προέκυψαν από τα ωρολόγια προγράμματα, των αριθμό τμημάτων των σχολείων και τα υποχρεωτικά ωράρια των συναδέλφων εκπ/κών, αλλά διαφωνήσαμε και καταγγείλαμε την εγκυρότητά τους, διότι αποτελούν προϊόντα μνημονιακών νόμων που έρχονται σε άμεση αντίθεση με τα συμφέροντα του κλάδου και τις θέσεις της Ομοσπονδίας μας. Κατόπιν τούτου ήμασταν οι μόνοι που τους καταψηφίσαμε.
Δεν δεχτήκαμε να προκύψουν νέες υπεραριθμίες και από κοινού με τον αιρετό της ΔΑΚΕ δεν επιτρέψαμε να χαρακτηριστούν υπεράριθμοι, επιπλέον συνάδελφοι εκπ/κοί.

Τα αποτελέσματα της συνεδριάσεως αναρτήθηκαν και μπορείτε να τα διαβάσετε στο https://agonsysp.blogspot.com/2019/08/2282019.html

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
1.      Όσοι συνάδελφοι χαρακτηρίστηκαν λειτουργικώς υπεράριθμοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση – δήλωση προτιμήσεως σύμφωνα με τις υποδείξεις της υπηρεσίας ( μέσω ηλ. ταχυδρομείου (mail@dide.evr.sch.gr) - οδηγίες στην παραπάνω ανάρτηση ) από την Πέμπτη 22 Αυγούστου έως και την Τρίτη 27 Αυγούστου και ώρα 13:00
2.      Εάν διαπιστωθεί κάποιο λάθος ή κάποια παράλειψη στους ανωτέρω πίνακες με τα λειτουργικά κενά και τις υπεραριθμίες, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για διόρθωση, εν όψει της νέας συνεδριάσεως ΠΥΣΔΕ στις 29/08.
Θέμα 2ο :

Το Συμβούλιο συζήτησε το πλαίσιο των διαδικασιών που θα διενεργηθούν για τις προσεχείς υπηρεσιακές μεταβολές.
ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΠΥΣΔΕ ΕΒΡΟΥ
1. Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019, για την προσωρινή τοποθέτηση των συν. εκπ/κών των παρακάτω αναφερομένων κατηγοριών ( Λειτουργικώς υπεράριθμοι, εκπ/κοί ευρισκόμενοι στη ΔΙΑΘΕΣΗ του ΠΥΣΔΕ ΕΒΡΟΥ, αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΔΕ μαζί με όσους αιτούνται απόσπαση εντός του ΠΥΣΔΕ ΕΒΡΟΥ).
2. Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019, οριστικοποίηση των παραπάνω υπηρεσιακών μεταβολών, μετά από τις συνεδριάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων της 2ας Σεπτεμβρίου 2019 και τις αναθέσεις μαθημάτων και ωρών διδασκαλίας στους εκπ/κούς των οικείων σχολικών μονάδων.
Ως Αγωνιστική Ανεξάρτητη Παρέμβαση Έβρου δίνουμε μεγάλη σημασία στις αποφάσεις των συνεδριάσεων των Συλλόγων Διδασκόντων. Συνεπώς έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε και να υλοποιήσουμε στο ΠΥΣΔΕ κάθε σχετική απόφαση, η οποία προκύπτει από τα πραγματικά στοιχεία κάθε σχ. Μονάδας και λαμβάνεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Μπορείτε να διαβάσετε και το σχετικό ενημερωτικό σημείωμα της ΔΙΔΕ Έβρου στην σχετική ( όπως παραπάνω ) https://agonsysp.blogspot.com/2019/08/2282019.html ανάρτησή μας.

Με συναδελφικούς - αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΚΟΥΣΙΝΙΔΗΣ XAΡΙΛΑΟΣ (ΧΑΡΗΣ) κινητό: 6937032925 και 6944838869 και e-mail: xkousini@gmail.com
ΑΙΡΕΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΥΣΔΕ Ν. ΕΒΡΟΥ και ΑΠΥΣΔΕ ΠΕΡΙΦ.ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ
ΔΕΜΕΡΔΕΣΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ κινητό: 6937271637 και e-mail: gdemeragon08@gmail.com
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΑΙΡΕΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΥΣΔΕ Ν.ΕΒΡΟΥ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΒΡΟΥ http://agonsysp.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: