Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

ΠΥΣΔΕ ΕΒΡΟΥ. ΔΥΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ 18/10 ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ.



ΘΕΜΑ: «44η πρόσκληση σε συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ ΕΒΡΟΥ, ως Συμβούλιο Επιλογής»
 
Παρακαλείστε να προσέλθετε στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου στις  18η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:30
για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα εξής θέματα:

1. «Επιλογή και προσωρινή τοποθέτηση για πλήρωση κενούμενων και κενών θέσεων  Υποδιευθυντών/ντριων Σχολικών Μονάδων, υποδιευθυντή και υπευθύνων τομέων  του Εργαστηριακού Κέντρου (Ε.Κ.) Ορεστιάδας της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Περιφερειακής Ενότητας Έβρου για το υπόλοιπο της θητείας».

.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Παρακαλούνται τα τακτικά μέλη του ΠΥΣΔΕ ΕΒΡΟΥ (Ως Συμβούλιο Επιλογής), σε περίπτωση που δε δύνανται να παραστούν στη συνεδρίαση, να ειδοποιούν τον νόμιμο αναπληρωτή τους, καθώς και τη Γραμματεία του ΠΥΣΔΕ (τηλ. επικοινωνίας: 25513 55385). 


 Ο Διευθυντής της ΔΙΔΕ ΕΒΡΟΥ 


Αποστολακούδης Στέργιος




ΘΕΜΑ: «45η πρόσκληση σε συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ ΕΒΡΟΥ» 

Παρακαλείστε να προσέλθετε στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου στις 18 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα εξής θέματα: 

1. Τοποθετήσεις – διαθέσεις εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2019-2020. 

2. Αναθέσεις εκπαιδευτικών με βάση τη Γ΄ ανάθεση μαθημάτων και εκτός πλαισίου ανάθεσης για την κάλυψη εξαιρετικών και επειγουσών διδακτικών αναγκών. 

3. Ορισμός αναπληρωτών διευθυντών στις σχολικές μονάδες όπου δεν υπάρχει υποδιευθυντής. 

4. Εξέταση αιτήσεων αναπληρωτών Εξατομικευμένης Α’ φάση και Εξειδικευμένης Α’ φάση για αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακών – διδακτορικών τίτλων.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Παρακαλούνται τα τακτικά μέλη του ΠΥΣΔΕ ΕΒΡΟΥ, σε περίπτωση που δε δύνανται να παραστούν στη συνεδρίαση, να ειδοποιούν τον νόμιμο αναπληρωτή τους, καθώς και τη Γραμματεία του ΠΥΣΔΕ (τηλ. επικοινωνίας: 25513 55385). 
 


 Ο Διευθυντής της ΔΙΔΕ ΕΒΡΟΥ 


Αποστολακούδης Στέργιος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: