Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

ΠΥΣΔΕ ΕΒΡΟΥ. ΔΥΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 02/11 ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ.

 ΘΕΜΑ: «52η πρόσκληση σε συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ ΕΒΡΟΥ, ως Συμβούλιο Επιλογής»

Παρακαλείστε να προσέλθετε στη συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ ΕΒΡΟΥ, η οποία λόγω της επικρατούσας κατάστασης σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 65539 /Υ1/29.05.2020 ( ΑΔΑ : ΡΚΗΟ46ΜΤΛΗ-ΦΩ0 ) Υπουργική απόφαση με θέμα " Λειτουργία υπηρεσιών του ΥΠΑΙΘ-Συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων και επιτροπών ", θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη στις 02 Νοεμβρίου 2020, ημέρα  Δευτέρα και ώρα 13.30 μ.μ  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα εξής θέματα:
.       
1. Αίτηση θεραπείας της κ. Λυμπενίδου Αθανασίας ΠΕ79.01
2.  «Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πλήρωση κενούμενων θέσεων Υποδ/ντών/ντριών Σχολικών Μονάδων, υποδιευθυντή εργαστηριακού κέντρου (Ε.Κ.) Αλεξ/πολης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Έβρου για το υπόλοιπο της θητείας».


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 

Για την πραγματοποίηση της Τηλεδιάσκεψης στα τακτικά μέλη του ΠΥΣΔΕ ως Συμβούλιο Επιλογής αποστέλλεται, στο Ηλεκτρονικό τους Ταχυδρομείο, ο παρακάτω σύνδεσμος https:// minedu-secondary.webex.com/meet/eplakoti  από επιλεγμένη εφαρμογή, μέσω του οποίου θα καταστεί δυνατή η σύνδεσή τους, σε περίπτωση που δε δύνανται να συμμετάσχουν στην τηλεδιάσκεψη - συνεδρίαση, να ειδοποιήσουν τον νόμιμο αναπληρωτή τους, καθώς και τη Γραμματεία του ΠΥΣΔΕ (τηλ. επικοινωνίας: 25513 55385). 
 

ΘΕΜΑ: «53η πρόσκληση σε συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ ΕΒΡΟΥ»

Παρακαλείστε να προσέλθετε στη συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ ΕΒΡΟΥ, η οποία λόγω της επικρατούσας κατάστασης σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 65539 /Υ1/29.05.2020 ( ΑΔΑ : ΡΚΗΟ46ΜΤΛΗ-ΦΩ0 ) Υπουργική απόφαση με θέμα " Λειτουργία υπηρεσιών του ΥΠΑΙΘ-Συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων και επιτροπών ", θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη στις 02 Νοεμβρίου 2020, ημέρα  Δευτέρα και ώρα 14.00 μ.μ  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα εξής θέματα:
.       
1.  Ορισμός αναπληρωτών Δ/ντών στις σχολικές Μονάδες όπου δεν υπάρχει Υπ/ντής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 

Για την πραγματοποίηση της Τηλεδιάσκεψης στα τακτικά μέλη του ΠΥΣΔΕ αποστέλλεται, στο Ηλεκτρονικό τους Ταχυδρομείο, ο παρακάτω σύνδεσμος https:// minedu-secondary.webex.com/meet/eplakoti  από επιλεγμένη εφαρμογή, μέσω του οποίου θα καταστεί δυνατή η σύνδεσή τους, σε περίπτωση που δε δύνανται να συμμετάσχουν στην τηλεδιάσκεψη - συνεδρίαση, να ειδοποιήσουν τον νόμιμο αναπληρωτή τους, καθώς και τη Γραμματεία του ΠΥΣΔΕ (τηλ. επικοινωνίας: 25513 55385). 
 


Η Διευθύντρια της ΔΙΔΕ ΕΒΡΟΥ


Πλακωτή Ελένη



Δεν υπάρχουν σχόλια: