Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

ΔΔΕ ΕΒΡΟΥ. Κενά και Πλεονάσματα. Ζητούνται στοιχεία από τα Σχολεία.

 


Αλεξανδρούπολη, 11 Μαΐου 2021 

Αριθ. Πρωτ.: Φ.1.2/5752

ΘΕΜΑ: «Στοιχεία για Κενά και Πλεονάσματα» 

Σας αποστέλλουμε πίνακα κενών-πλεονασμάτων που πρέπει να συμπληρωθεί ως την Πέμπτη 13/05/2021 και ώρα 12:00.

Το έγγραφο του excel έχει δύο φύλλα εργασίας. Το πρώτο είναι ίδιο με τον πίνακα που συμπληρώσατε πριν λίγες μέρες για τα οργανικά κενά. Η διαφορά είναι ότι τώρα δεν πρέπει να συμπεριληφθούν: 

1. οι εκπαιδευτικοί που είναι στη διάθεση, 

2. εκπαιδευτικοί που πήραν μετάθεση και

3. από τους οργανικά ανήκοντες αυτοί που θα βγουν στη σύνταξη. 

Ο αριθμός των εκπαιδευτικών που θα δηλωθεί στον πίνακα, στο κελί ανάλογα με το υποχρεωτικό του ωράριο, θα πρέπει να δηλωθεί και ονομαστικά στο δεύτερο φύλλο "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ" για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί έλεγχος από το προσωπικό που θα εξαχθεί από το myschool. Άρα αν δηλωθεί στον πίνακα ότι υπάρχουν 2 εκπαιδευτικοί ΠΕ03 με 18 ΩΡΕΣ θα πρέπει στο δεύτερο φύλλο να γραφούν τα ονόματά τους. 

 Καλό είναι στη συμπλήρωση του πίνακα να συμβουλευτείτε τα στοιχεία του myschool για να μην ξεχαστεί κάποιος εκπαιδευτικός που είναι αποσπασμένος και λείπει χρόνια από τη σχολική μονάδα.

  Οι τρεις τελευταίες στήλες του πίνακα με το χρώμα να μην πειραχτούν γιατί υπάρχει συνάρτηση. 

 Προσοχή στη σωστή συμπλήρωση της πρώτης στήλης (προβλεπόμενες ώρες διδασκαλίας) όπου πρέπει να δηλωθούν οι ανάγκες σε ώρες ανά ειδικότητα (Α ανάθεση), σύμφωνα με τα τμήματα του σχολείου της τρέχουσας σχολικής χρονιάς και τα ωρολόγια προγράμματα που θα ισχύσουν το 2021-2022 (για τα ΓΕΛ ΦΕΚ 2338 15/06/2020). 

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες. 

 Η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου

 Ελένη Πλακωτή

Δεν υπάρχουν σχόλια: