Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

ΔΔΕ ΕΒΡΟΥ. ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΟΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ

 


Το αρμόδιο για τις μεταθέσεις γραφείο της ΔΔΕ ΕΒΡΟΥ έστειλε σήμερα 19/11 το παρακάτω ηλ. μήνυμα στα Σχολεία :

From: Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Έβρου [mailto:mail@dide.evr.sch.gr]

Sent: Friday, November 19, 2021 12:32 PM
To: ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΒΡΟΥ; ΓΡΑΦΕΙΟ 2 Γ΄ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
Subject: [schoolsb] Fw: Αίτηση για οριστική τοποθέτηση

 

 

 

Sent: Friday, November 19, 2021 12:30 PM

Subject: Αίτηση για οριστική τοποθέτηση

 

Καλημέρα. Παρακαλούμε όσοι εκπαιδευτικοί βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Έβρου καθώς και οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί (ΦΕΚ 1818/10-08-2021) να υποβάλουν ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ.Ε. ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ Ή ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr)/,

Σύμφωνα με την εγκύκλιο μεταθέσεων (

Με ευθύνη των Διευθύνσεων, άπαντες οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν τοποθετηθεί οριστικά σε σχολική μονάδα υποχρεούνται να υποβάλουν αίτηση τοποθέτησης. Αίτηση υποβάλλουν και οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν με θητεία ή και παράταση αυτής σε Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία και δεν κατέστη εφικτό να τοποθετηθούν οριστικά, σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 62 του ν. 4692/2020 (134Α΄) και την παρ. 1 του άρθρου ενενηκοστού τέταρτου του ν. 4812/2021 (110Α΄).

Οι εκπαιδευτικοί κατά την υποβολή της αίτησης μετάθεσης πρέπει να έχουν υπόψη τους τα ακόλουθα:

α) Η οριστικοποίηση της αίτησής τους επέχει θέση υπογραφής από τον αιτούντα εκπαιδευτικό, ο οποίος θα λάβει αριθμό πρωτοκόλλου από το ηλεκτρονικό σύστημα και θα πρέπει να αποθηκεύσει ή/και να εκτυπώσει αντίγραφό της σε μορφή pdf.

Προσθήκη κριτηρίων μετάθεσης μετά την οριστική υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης από τον εκπαιδευτικό δεν θα είναι εφικτή, με την επιφύλαξη των αναφερομένων στην παρ. 1.3. του παρόντος κεφαλαίου.

Επισημαίνεται ότι η προσωρινή αποθήκευση της αίτησης δεν θεωρείται ως οριστικοποιημένη υποβολή και ως εκ τούτου αιτήσεις που θα παραμείνουν σε κατάσταση «προσωρινής αποθήκευσης» δεν θα ληφθούν υπόψη και ούτε θα γίνουν δεκτά αιτήματα οριστικοποίησης τους μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.

β) Εφιστούμε την προσοχή ως προς την λεπτομερή ανάγνωση της εγκυκλίου καθώς τα στοιχεία που δηλώνονται στην αίτηση μετάθεσης έχουν την έννοια της υπεύθυνης δήλωσης, με βάση τα οριζόμενα στο άρθρο 8 του ν. 1599/1986 (75Α΄) και ψευδής δήλωση συνεπάγεται κυρώσεις που προβλέπονται από την παράγραφο 6 του άρθρου 22 του ίδιου νόμου.

Πληροφορίες: Σ. Γκιδίκα

Τηλ:  25513 55375

Ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: