Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Α ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ. ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

 


Αλεξανδρούπολη 22/11/2021

Αρ. Πρωτ.: 103

 

ΠΡΟΣ

Σχ. μονάδες Α΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ

 

Κοιν: ΔΔΕ Έβρου, Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου

ΠΡΟΣ:

Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Ν. ΈΒΡΟΥ                       

Δήμητρας 19, Παλαιό Νοσοκομείο                                      

68100 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

e-mail: a.elme.evroy@gmail.com

blog: http://aelmeevr.blogspot.com

Πληροφορίες: Καραγεωργίου Αθανάσιος

Τηλ: 6976978490

Θέμα:  «Πρόσκληση για γενική συνέλευση της Α΄ ΕΛΜΕ Έβρου»

Εν όψει της Γενικής Συνέλευσης Προέδρων στις 27/11 που καλεί η ΟΛΜΕ,  θα γίνει την Πέμπτη 25/11/2021, στις 17:00 μμ, στο 3ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης (αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων - ΠΕΚ) η  έκτακτη Γενική Συνέλευση της Α΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ.  Καλούμε όλους και όλες να συμμετέχουν μαζικά στις συνελεύσεις προκειμένου να πάρουμε αποφάσεις για τα επόμενα βήματα του αγώνα που αφορούν την αξιολόγηση των σχολικών μονάδων.

Μετά την Συνέλευση καλούμε και τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων της Α΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ για μια συζήτηση για  τις συμπτύξεις τμημάτων που προωθεί το Υπουργείο και τα γενικότερα προβλήματα των σχολείων τους.

Θυμίζουμε ότι την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Α΄ ΕΛΜΕ Έβρου, ενώ η εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Νοεμβρίου το απόγευμα. Μαζί με την ανακήρυξη των υποψηφίων θα υπάρξει νέο ενημερωτικό με λεπτομέρειες για τη συνέλευση και τις εκλογές.

Οι υποψηφιότητες παρατάξεων ή ανεξαρτήτων συναδέλφων πρέπει να υποβληθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο σύμφωνα με το άρθρο 32 του καταστατικού,  το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 16.00μμ. στα γραφεία της Α΄ ΕΛΜΕ (Δήμητρας 19, Παλαιό Νοσοκομείο).

το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: