Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Μεταθέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ 2022: Η Απόφαση με τα ονόματα

 


https://www.especial.gr/metatheseis-eep-evp-2022-h-apofasi-me-ta-onomata/

Μεταθέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ 2022: Τα ονόματα των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), τα οποία μετατέθηκαν με αίτησή τους.

 

Δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια η Απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Ν. Κεραμέως με τα ονόματα των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) τα οποία μετατέθηκαν με αίτησή τους σε περιοχές μετάθεσης, ΚΕΔΑΣΥ και ΣΔΕΥ των ΚΕΔΑΣΥ, για το σχολικό έτος 2021-2022. 

Δείτε την Απόφαση με τα ονόματα των μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ 

Μαρούσι, 11/04/2022 

Αρ. Πρωτ.: 41686/Ε4 

ΘΕΜΑ: Μεταθέσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) σχολικού έτους 2021-2022. 

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ 

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις:…………………… 

Αποφασίζουμε Μεταθέτουμε με αίτησή τους τα παρακάτω μόνιμα μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) ως εξής: 

Οι μετατιθέμενοι από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης και οι μετατιθέμενοι από περιοχή σε ΣΔΕΥ ή ΚΕΔΑΣΥ αναλαμβάνουν υπηρεσία στην οικεία Διεύθυνση Εκπαίδευσης ή στο οικείο ΚΕΔΑΣΥ αντίστοιχα με τη λήξη του διδακτικού έτους της βαθμίδας στην οποία ανήκουν. 

Οι μετατιθέμενοι από ΚΕΔΑΣΥ σε περιοχή μετάθεσης, ΣΔΕΥ ή ΚΕΔΑΣΥ αναλαμβάνουν υπηρεσία ως άνωθεν με τη λήξη λειτουργίας των ΚΕΔΑΣΥ. 

Τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και δεν συμπεριλαμβάνονται στους άνωθεν πίνακες δεν μετατίθενται είτε διότι δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις είτε διότι οι μετατιθέμενοι συγκεντρώνουν περισσότερες μονάδες μετάθεσης.

 Δείτε τα ονόματα στην Απόφαση Μεταθέσεις ΕΕΠ και ΕΒΠ σχολικού έτους 2021-2022 

https://www.especial.gr/wp-content/uploads/2022/04/metatheseis-eep-evp-2022.pdf

Δείτε τον Πίνακα Μεταθέσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ 2021-22 

https://www.especial.gr/wp-content/uploads/2022/04/pinakas-metathesewn-eep-evp-2022.xlsx

Αναμένεται, μετά τη διενέργεια των Μεταθέσεων του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για το 2022, η Εγκύκλιος Μετατάξεων και ακολούθως των Αποσπάσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ. 

Δείτε σχετικά Οργανικά κενά-Μεταθέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ 2022: Οπως δόθηκαν στις ΠΔΕ από το Υπουργείο Παιδείας για έλεγχο  

https://www.especial.gr/organika-kena-metatheseis-eep-ebp-2022-opws-dothikan-stis-pde-gia-elegxo/

Δεν υπάρχουν σχόλια: