Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Ιωάννινα: Μαθητής έπεσε από ύψος 6 μέτρων - Υποχώρησε περίφραξη σχολείου. Ακρωτηριάστηκε μαθητής σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη: Η πόρτα του έπιασε το χέρι, Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

 Μαθητής έπεσε από ύψος 6 μέτρων όταν υποχώρησε περίφραξη σε σχολείο, στα Ιωάννινα

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ενώ ο 15χρονος ενώ βρισκόταν στην αυλή του σχολείου, υποχώρησε περίφραξη με πλέγμα, με αποτέλεσμα ο μαθητής να βρεθεί στο κενό.

Άμεσα διακομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, ευτυχώς χωρίς σοβαρά τραύματα, ωστόσο παραμένει για νοσηλεία για προοληπτικούς λόγους.


Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν υπήρξε, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, προηγούμενη ενημέρωση του Δήμου ούτε για την επικινδυνότητα της περίφραξης ούτε μετέπειτα για το συμβάν.

Δημοτική αρχή και αστυνομία, ενημερώθηκαν για το περιστατικό από δημοσιεύματα, ενώ από τις αστυνομικές αρχές κινήθηκε διαδικασία προκαταρκτικής εξέτασης.

Μαθητής έχασε το δάχτυλό του, όταν η πόρτα του έπιασε το χέρι

Ένας μαθητής έχασε το δάχτυλό του σε σχολείο της Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη, όταν η πόρτα του έπιασε το χέρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου στην Πολίχνη ενημέρωσε πως γύρω στις 11:40 ο 8χρονος μαθητής ήταν στην τουαλέτα μαζί με άλλους δύο συμμαθητές του, όταν έκλεισε η πόρτα και του έπιασε το χέρι.

Στο σχολείο επικράτησε πανικός και το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε πως το μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού του είχε ακρωτηριαστεί και δυστυχώς οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι.

Το παιδί πήρε τελικά εξιτήριο και η οικογένειά του εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά αναζητώντας ποινικές ευθύνες.

https://www.alfavita.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: