Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΒΡΟΥ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓIA ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΒΡΟΥ

agonsysp.blogspot.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη συμμετοχή σας στις εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. και της Ε.Ε. της Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ.

Σας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά για την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας στην ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΒΡΟΥ.

 

Η επιλογή σας μας δίνει ηθική ικανοποίηση, αποτελεί για μας τίτλο τιμής και μας επιφορτίζει με μεγάλη ευθύνη στη συνέχεια της δύσκολης προσπάθειας για δυναμική και αδιαπραγμάτευτη εκπροσώπησή σας στο στίβο του καθημερινού αγώνα για τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών και την υπεράσπιση του Δημόσιου Σχολείου.

 

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε αταλάντευτα την προσπάθεια για μια ΕΛΜΕ που θα συνενώνει όλους τους εκπαιδευτικούς των  σχολείων μας και θα είναι ασπίδα προστασίας των εργασιακών μας δικαιωμάτων και του δημόσιου σχολείου για την κατοχύρωση της μόρφωσης όλων των παιδιών.

Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι ελπιδοφόρο μήνυμα ότι η μεγάλη πλειονότητα του κλάδου δεν συναινεί και δεν υποκύπτει, αλλά αντιστέκεται και απορρίπτει τη βάρβαρη κυρίαρχη πολιτική. Είναι, συγχρόνως, ηχηρή απάντηση στο κυβερνητικό σχέδιο άλωσης των σωματείων μας και μετατροπής των σε εταίρους του ΥΠΑΙΘΑ που θα υποτάσσονται και θα χειροκροτούν τη φτωχοποίησή μας ως εργαζομένων και τη διάλυση του δημόσιου σχολείου.

Ωστόσο, για την αντιμετώπιση της αποχής από τις συλλογικές διαδικασίες και τις εκλογές, απαιτούνται η μέγιστη δυνατή συμμετοχή στις γενικές συνελεύσεις, τις κινητοποιήσεις και τις πολύμορφες δράσεις της ΕΛΜΕ. Απαιτείται η καθημερινή επαφή με το σωματείο. Υπενθυμίζουμε ότι ως κλάδος όχι μόνο δεν χρωστάμε τίποτε και σε κανέναν, αλλά όλα τα δικαιώματα και οι κατακτήσεις μας είναι καρπός των διεκδικήσεων και των κινητοποιήσεών μας όλες τις τελευταίες δεκαετίες. Σε πείσμα των καιρών, να περάσουμε οριστικά από το «εγώ» στο «εμείς» και η ΕΛΜΕ μας να γίνει ξανά συλλογική υπόθεση όλων των συναδέλφων/ισσών, ιδίως των αναπληρωτών/τριών, για τους οποίους και απαιτούμε δωδεκάμηνες συμβάσεις με πλήρη και ίσα δικαιώματα με αυτά των μονίμων, την άμεση μονιμοποίησή τους και μέτρα αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Με ενότητα, αλληλεγγύη και αποφασιστικότητα, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ!

Πολύμορφος αγώνας διαρκείας για γενναίες αυξήσεις - εργασιακή αξιοπρέπεια – μόρφωση – υγεία – ελευθερία - δημοκρατία!

 

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ,

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: