Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

ΔΔΕ ΕΒΡΟΥ. Οργανικά Κενά και Υπεραριθμίες Ανά Κλάδο Και Ανά Σχολική Μονάδα Γενικής Παιδείας και ΣΜΕΑΕ Για Το Σχολικό Έτος 2024-2025. ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ.

 


Αναρτήθηκαν τα οργανικά κενά και υπεραριθμίες ανά κλάδο και ανά σχολική μονάδα Γενικής Παιδείας και ΣΜΕΑΕ για το σχολικό έτος 2024-2025 καθώς και το σχετικό χρονοδιάγραμμα.

Καλούνται οι Διευθυντές Σχολικών Μονάδων να επικοινωνήσουν, με κάθε πρόσφορο τρόπο, με τους εκπαιδευτικούς Γενικής Παιδείας των Σχολείων τους, προκειμένου να τους ενημερώσουν αποδεδειγμένα για το χρονοδιάγραμμα συνεδριάσεων του υπηρεσιακού συμβουλίου και την ανάρτηση του παρόντος στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης.

Εφιστούμε τέλος την προσοχή των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών να παρακολουθούν στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης ανακοινώσεις και ενημερώσεις, καθ’ όλη τη διάρκεια του παραπάνω χρονοδιαγράμματος, προκειμένου να είναι εμπρόθεσμοι στις δηλώσεις / αιτήσεις τους. Προσοχή: όλες οι δηλώσεις ή αιτήσεις να αποστέλλονται στο email: mail@dide.evr.sch.gr

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΕΧΟΥΜΕ:

Από Παρασκευή 26-04-2024 έως και Τετάρτη 01-05-2024 (ώρα 10:00 π.μ.) 

 Δήλωση εκπαιδευτικών εάν επιθυμούν να κριθούν υπεράριθμοι ή όχι. 

 Υποβολή αιτήσεων θεραπείας επί των ανακοινωθέντων πινάκων για τυχόν λάθη και παραλείψεις. 

 Υποβολή αιτήσεων και απαραίτητων δικαιολογητικών από εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να ενταχθούν σε ειδική κατηγορία μεταθέσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΒΡΟΥ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΡΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ.



ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Οργανικά κενά και υπεραριθμίες ανά κλάδο και ανά σχολική μονάδα Γενικής Παιδείας και ΣΜΕΑΕ για το σχολικό έτος 2024-2025 - Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου (sch.gr)



Δεν υπάρχουν σχόλια: