Τρίτη 7 Μαΐου 2024

ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ. "ΕΦΥΓΕ" ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΛΙΑΔΑΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ.

 


https://www.facebook.com/groups/178157503740/?multi_permalinks=10160296272228741&ref=share

"Έφυγε" ο φυσικός Δήμος Μαλιαδάς με πολυετή παρουσία και προσφορά στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Νέας Ορεστιάδας!

Γεννημένος το 1947 στα Λάβαρα είχε τελειώσει το Εξατάξιο Γυμνάσιο Σουφλίου και ήταν απόφοιτος της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης(ΑΠΘ). Από τη δεκαετία του 1970 είχε εγκατασταθεί στη Νέα Ορεστιάδα και είχε δραστηριοποιηθεί στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης συνεργαζόμενος με τον Παναγιώτη Καφετζή και άλλους εκπαιδευτικούς. Στη συνέχει διορίστηκε στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και για πολλά χρόνια ήταν καθηγητής στο 1ο Γενικό Λύκειο απ΄όπου και συνταξιοδοτήθηκε!
Εκφράζουμε τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήρια μας στη σύζυγο του Δήμητρα, στο γιο του Στάθη και στους λοιπούς συγγενείς του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της λαβαριώτικης γης που θα τον σκεπάσει.
Η σορός του εκλιπόντος θα βρίσκεται στις 12.00 αύριο  Τετάρτη 8 Μαίου,  στον Ι.  Ναό Αγίου Δημητρίου Λαβάρων, ενώ η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 1 μετά το μεσημέρι.

Το Δ.Σ. της Β΄ΕΛΜΕ Έβρου, εκπροσωπώντας όλους τους συναδέλφους, θα παρίσταται στην εξόδιο ακολουθία και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών του 1ου ΓΕΛ Ν.Ορεστιάδος.

ΚΑΛΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΗΜΟ!

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: