Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 1ΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

 

Updated

Τα δικαολογητικά που απαιτούνται για την ένταξη των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών στην μισθοδοσία είναι τα κάτωθι :

  1. Αντίγραφο ανάληψης υπηρεσίας (από την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας ξεκινάει η έναρξη της Μισθοδοσίας).
  2. Φωτοτυπία Α.Δ.Τ. (αστυνομικού δελτίου ταυτότητας)
  3. Αποδεικτικό έγγραφο Α.Μ.Κ.Α.& Α.Μ.Α. (αριθμός μητρώου ασφαλισμένου)
  4. Αποδεικτικό Α.Φ.Μ.
  5. Φωτοτυπία πρώτης σελίδας βιβλιαρίου λογαριασμού τραπέζης (IBAN) με πρώτο δικαιούχο τον/την διοριστέο/-α ή εκτύπωση βεβαίωσης iban μέσω web banking, ή φωτοτυπία της εκτύπωσης του λογαριασμού που δίνουν οι Τράπεζες.(παρακαλώ να συμπληρωθεί η Υπεύθυνη Δήλωση που υπάρχει σχετικά με την δήλωση του iban).ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 2
  6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (μέσω της ιστοσελίδας www.ermis.gov.gr με κωδικό taxisnet) (παρακαλώ να συμπληρωθεί η σχετική Υπεύθυνη Δήλωση σχετικά με την οικογενειακή κατάσταση).ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 3
  7. Πιστοποιητικό ΚΕΠΑ (σε περίπτωση αναπηρίας διοριστέου/-έας ή τέκνου αυτού/-ης).
  8. Αποδεικτικό πρώτης (1ης) ασφάλισης σε οποιονδήποτε ασφαλιστικό φορέα, δηλ. πρώτη καρτέλα ενσήμων ή βεβαίωση πρώτου ασφαλιστικού φορέα προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο/η διοριστέος/-α είναι παλιός/-ά ή νέος/-α ασφαλισμένος/-η πριν ή μετά το 1993.
  9. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία ΟΛΟΙ δηλώνουν αν έχουν ή όχι προϋπηρεσία στο Δημόσιο σε Ν.Π.Δ.Δ., Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού πριν το 2011. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 4.
  10. Όσοι ΔΕΝ έχουν προϋπηρεσία ΠΡΙΝ από 01 01 2011, καταθέτουν ΜΟΝΟ την ως άνω Υπεύθυνη Δήλωση.
  11. Όσοι έχουν προϋπηρεσία ΠΡΙΝ από 01 01 2011, καταθέτουν την ως άνω Υπεύθυνη Δήλωση με αποδεικτικό βεβαίωσης προϋπηρεσίας, (όχι όλη την προϋπηρεσία ΜΟΝΟ ΜΙΑ βεβαίωση προϋπηρεσίας, γιατί δεν αφορά την αναγνώριση προϋπηρεσίας, παρά ΜΟΝΟ την Έναρξη της Μισθοδοσίας) ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ φορέα ασφάλισης (δημόσιο ή ΙΚΑ),
    ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 5 και 6.
  12. ‘Όσοι είναι ασφαλισμένοι στον ασφαλιστικό φορέα ΤΣΜΕΔΕ, παρακαλώ να δηλώσουν το σχετικό ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 7.
  13. Όσοι είναι ασφαλισμένοι στον ασφαλιστικό φορέα ΕΤΕΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ , παρακαλώ να δηλώσουν το σχετικό ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 8.
  14. Βεβαίωση σπουδών τέκνων που φοιτούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και Βεβαίωση στην περίπτωση που το τέκνο υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία (Το επίδομα τέκνου για τα τέκνα που φοιτούν-υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία, δίνετε σύμφωνα με τα υποχρεωτικά έτη σπουδών και σε κάθε περίπτωση έως και το 24ο έτος της ηλικίας του).

Τα παραπάνω θα κατατεθούν με αίτηση του/της ενδιαφερόμενου/-ης ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ (είτε ιδιοχείρως είτε με email mail@dide.evr.sch.gr), στο πρωτόκολλο της υπηρεσίας υπόψη του τμήματος Β’ Οικονομικού.
Στην αίτηση θα πρέπει να αναγράφονται πλήρη στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο σταθερό και κινητό, e-mail), το Φ.Ε.Κ. διορισμού & ο κλάδος διορισμού.

Τα παραπάνω δικαιολογητικά να είναι πλήρης όταν θα κατατεθούν και όχι ελλιπή, για να υπολογιστεί σωστά η 1η Μισθοδοσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: