Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος υποψηφίων για την πλήρωση κενών θέσεων τουΥπευθύνου στο Κ.Ε.ΠΕ.Α. Σουφλίου και των μελών της Παιδαγωγικής Ομάδας (Π.Ο.) Κέντρου Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (Κ.Ε.ΠΕ.Α.) αρμοδιότητας της Π.Δ.Ε. Α.Μ.Θ., κατά το σχολικό έτος 2024-2025»

 Updated

Η ΠΔΕ ΑΜΘ καλεί τους τους ενδιαφερόμενους/ες εκπαιδευτικούς Π/θμιας και Δ/θμιας εκπαίδευσης που έχουν τα νόμιμα προσόντα και επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής του Υπευθύνου Κ.Ε.ΠΕ.Α. Σουφλίου και των μελών Παιδαγωγικών Ομάδων (Π.Ο.) και Κέντρων Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (Κ.Ε.ΠΕ.Α.) αρμοδιότητας της Π.Δ.Ε. Α.Μ.Θ., για το σχολικό έτος 2024-2025, να υποβάλουν αίτηση που συνοδεύεται από τα αναγκαία δικαιολογητικά, εντός προθεσμίας που ορίζεται από την Πέμπτη 08-08-2024 έως και τη Παρασκευή 23-08-2024.

Περισσότερα :

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος υποψηφίων για την πλήρωση κενών θέσεων τουΥπευθύνου στο Κ.Ε.ΠΕ.Α. Σουφλίου και των μελών της Παιδαγωγικής Ομάδας (Π.Ο.) Κέντρου Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (Κ.Ε.ΠΕ.Α.) αρμοδιότητας της Π.Δ.Ε. Α.Μ.Θ., κατά το σχολικό έτος 2024-2025» - Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου (sch.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: