Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. 24 08 24, ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ, ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και ΦΩΤΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

 


ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ, ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και ΦΩΤΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥ ΓΕΝΟΥΣ




Συναδέλφισσες, συνάδελφοι!

 

Οι σκέψεις μας είναι διαρκώς στους συμπατριώτες μας πυρόπληκτους κατοίκους όλων των περιοχών της χώρας, που βιώνουν μια απίστευτη καταστροφή από το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας. Κουράγιο σε όσους δίνουν αυτή την άνιση μάχη! Εκφράζουμε την βαθύτατη οδύνη μας για το θάνατο της εργαζόμενης στο Χαλάνδρι. Ταυτόχρονα, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη και τη συμπαράστασή μας σε όλους εκείνους, που κάθε χρόνο αγωνίζονται με αυταπάρνηση και διακινδυνεύουν για την αντιμετώπιση των καταστρεπτικών πυρκαγιών σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 24 Αυγούστου, ημέρα εορτής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, ισαποστόλου και φωτιστού του υπόδουλου γένους, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Θεοδώρων Νέας Ορεστιάδος, στην πρωινή Θ. Λειτουργία, θα τελεστεί αρτοκλασία - προσφορά των εκπαιδευτικών σωματείων, υπέρ υγείας και βοηθείας των μελών μας. Η οργάνωση του εορτασμού γίνεται σε συνεργασία με το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Διδυμοτείχου και Περιφερείας.

 

Εκ του Δ.Σ. της Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ


           Ο Πρόεδρος                                       Ο Γ. Γραμματέας

 

Κουσινίδης Χαρίλαος                                 Βούλκος Χρήστος

 

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Διδυμοτείχου και Περιφερείας.


        Η Πρόεδρος                                            Η Γ. Γραμματέας

 

Σαββαλάκη Αποστολία                                 Μπαμπανδρέα Ζήνα





Δεν υπάρχουν σχόλια: