Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ (2/10/2024)



 Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ                                                                                        Ν.Ορεστιάδα 07/ 10 /2024

ΕΡΓAΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ                             Αρ. πρωτ.:  71

68200 Ν.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

e-mailb.elme.evrou@gmail.com

bloghttp://b-elme-evrou.blogspot.gr/

ΠΡΟΣ:

Σχ. μονάδες Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ

 

ΚΟΙΝ:

 

1. ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

2. Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ

3. ΟΛΜΕ

4. Μ.Μ.Ε.

 

ΘΕΜΑ: «ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ (2/10/2024)»

 

ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ:

Γ. ΚΑΒΒΑΔΙΑ - Χ. ΧΟΤΖΟΓΛΟΥ - Δ. ΧΑΡΤΖΟΥΛΑΚΗ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ!

 

Το Δ.Σ. της Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ, στηρίζει την απόφαση Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΜΕ Πειραιά, η οποία επικυρώθηκε από τη Γ.Σ της Ο.Λ.Μ.Ε (5/10/2024) και δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή και αλληλεγγύη του, στους συναδέλφους Χ. Χοτζόγλου, εν ενεργεία εκπαιδευτικό στην Ε.Λ.Μ.Ε Πειραιά και Δ. Χαρτζουλάκη, μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά.

Με μια εξωφρενική, τρομοκρατική ενέργεια, που ξεπερνάει κάθε όριο, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο Αττικής, μετά από απαίτηση του Υπουργού Παιδείας, καλεί την συνάδελφο Χ. Χοτζόγλου σε ακρόαση, προκειμένου να αποφανθεί αν θα τεθεί ή όχι σε δυνητική αργία!

Το “έγκλημά” της ήταν ότι εξέφρασε, από κοινού με μαθητές της, τη διαφωνία της με την πραγματοποίηση της αξιολόγησης σε νεοδιόριστη εκπαιδευτικό, δηλαδή εξέφρασε την αντίθεση του κλάδου στην αξιολόγηση, όπως αποτυπώνεται και στις συλλογικές αποφάσεις ΟΛΜΕ και ΕΛΜΕ.

Για την ίδια υπόθεση έχει παραπεμφθεί και ο συνάδελφος αναπληρωτής Δ. Χαρτζουλάκης και για τον οποίο, το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά, εκτιμά ότι θα κινηθεί σε βάρος του αντίστοιχη διαδικασία..

Πρόκειται για κλιμάκωση και αναβάθμιση της βιομηχανίας διώξεων. Καλείται μάλιστα σε απολογία στο Α/θμιο Πειθαρχικό Αττικής και ο συνάδελφος Γ. Καββαδίας, με το ερώτημα της δυνητικής αργίας, ενώ είναι συνταξιούχος(!)

Είναι ξεκάθαρη η στόχευση της κυβέρνησης για επιβολή «σιγής νεκροταφείου» στο χώρο της χειμαζόμενης εκπαίδευσης, που πλήττεται τόσο από τα μέτρα των δραματικών περικοπών, των συγχωνεύσεων και της αδιοριστίας, όσο και από εκείνα της αξιολόγησης και της συνακόλουθης άρσης της μονιμότητας, της κατηγοριοποίησης των σχολείων και της σύνδεσής τους με τους ανταγωνιστικούς νόμους της αγοράς. Δεν θέλουν ούτε να μιλάμε, γυρίζουν  την εκπαίδευση πολλά χρόνια πίσω, στα πιο μαύρα χρόνια!

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ!

 

Εκ του Δ.Σ. της Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ

ΣΦΡΑΓΙΔΑ Β ΕΛΜΕ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: